EUROLYGA 2023

Linas Kleiza prisijungė prie Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo

Linas Kleiza sugrįžta į krepšinį, tačiau ne tęsti žaidėjo karjeros. 32 metų praeityje NBA duonos ragavęs vyras prisijungė prie Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos.

 L.Kleiza padės Vilniaus komandai, tačiau tai darys už aikštės ribų.<br> T.Bauro nuotr.
 L.Kleiza padės Vilniaus komandai, tačiau tai darys už aikštės ribų.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2017, 1:53 PM

Portalas krepsinis.net pranešė, kad kol kas nėra aišku, kokias tiksliai pareigas „Lietuvos ryte“ užims L.Kleiza, tačiau tai turėtų paaiškėti po trečiadienį numatyto susitikimo su trenerio Rimu Kurtinaičiu.

„Linas buvo pakviestas Antano iniciatyva ir labai džiaugiuosi, kad toks krepšinį išmanantis žmogus kaip jis pagaliau į jį sugrįš. Mums labai reikalingas žmogus, kuris padėtų man. Aš turiu daug žmonių, kurie man susiunčia medžiagą apie žaidėjus, bet ją reikia atsirinkti, atrasti žmones, kolektyviai apsitarti ir priimti sprendimus. Linas padės mums tai padaryti“, – Krepsinis.net sakė treneris R.Kurtinaitis.

L.Kleiza jau daug metų svajojo sugrįžti į aikštę, tačiau rimtą traumą patyrusiam žaidėjui taip ir nepavyksta įgyvendinti tikslo. L.Kleiza paskutinį kartą profesionaliai krepšinį žaidė 2015 metais. Vėliau jam buvo atlikta kelio operacija, po kurios jis taip ir neatsigavo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.