EUROLYGA 2023

Trys NBA komandos kaunasi dėl Milošo Teodosičiaus

Serbijos rinktinės žvaigždė Milošas Teodosičius jau viena koja NBA. Tiesa, kol kas neaišku, kurioje komandoje buvęs Maskvos CSKA gynėjas žais.

M.Teodosičius gali rinktis iš trijų ekipų.<br>AFP nuotr.
M.Teodosičius gali rinktis iš trijų ekipų.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-05 08:54

Anksčiau buvo skelbta, kad 30-metis 195 cm. ūgio įžaidėjas papildys „Chicago Bulls“ ekipą. Tiesa, susitarimas nebuvo pasiektas iki šiol. 

Tuo pasinaudoję „Minnesota Timberwolves“ ekipos vadovai pradėjo kalbėtis su serbu ir tapo realia kandidate prisivilioti krepšininką į savo gretas.

Skelbiama, kad į medžioklę dėl M.Teodisičiaus įsitraukė ir „Miami Heat“ ekipa. Tačiau pirmosios dvi ekipos yra laikomos realesnėmis kandidatėmis įsigyti Europos žvaigždę.

Įdomu tai, kad „Bulls“ fanai buvo labai nepatenkinti sužinoję, kad komanda domisi M.Teodosičiumi. Visiems gerai žinoma, kad „Bulls“ pradeda atsinaujinimą ir iškeitė savo komandos žvaigždę Jimmy Butlerį. Todėl daugeliui Čikagos sirgalių neatrodo logiškas sprendimas į komandą pasikviesti 30-metį įžaidėją, kuris neturi NBA patirties. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.