EUROLYGA 2023

Europos taurės burtai: „Lietuvos rytas“ ir „Lietkabelis“ jau žino, kokie iššūkiai laukia

Vilniaus „Lietuvos rytas“ dar nežino, kaip tiksliai atrodys komanda, o Panevėžio „Lietkabelis“ tęsia trenerio paieškas, tačiau abu Lietuvos klubai jau yra užtikrinti dėl savo varžovų Europos taurėje.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2017, 2:19 PM, atnaujinta Jul 6, 2017, 5:27 PM

Ketvirtadienį Barselonoje įvyko iškilminga Europos taurės burtų ceremonija, per kurią paaiškėjo, kokių svečių sulauks „Lietuvos ryto“ ir „Lietkabelio“ sirgaliai. 

Jubiliejinį – dešimtąjį – sezoną Europos taurėje pažymėsiantis Vilniaus „Lietuvos rytas“ rungtyniaus C grupėje. „Lietuvos ryto“ krepšininkai turės varžytis su Krasnodaro „Lokomotiv“, Berlyno ALBA, Limožo CSP, Bilbao „Basket“ ir Belgrado „Partizan“ klubais.

Rimas Kurtinaitis šiandieną dar tik svarsto, kaip komplektuoti komandą – anksčiau buvo įsigytas Benas Madgenas, tačiau „Lietuvos rytas“ pralaimėjo kovą Klaipėdos „Neptūnui“ dėl Edgaro Želionio. 

Bet ne tik „Lietuvos ryto“ stovykloje – permainų vėjai. Panevėžio „Lietkabelio“ treneris Kazys Maksvytis sukirto rankomis su Klaipėdos „Neptūnu“. Ir nors su broliais Lavrinovičiais yra sutarta ir dėl kito sezono, „Lietkabelis“ dar oficialiai neturi trenerio. 

Tad padėdamas parašą ant sutarties, naujasis strategas jau žinos – Europos taurės B grupėje teks kovoti su Stambulo „Galatasaray“, Miuncheno „Bayern“, Jeruzalės „Hapoel“, Emilijos Redžo „Grissin Bon“ bei Podgoricos „Budučnost“ klubais.

Europos taurės 2017-2018 metų sezono grupės

A grupė: Kazanės „Uniks“, Stambulo „Darussafaka“, Zagrebo „Cedevita“, Turino „Fiat“, Andoros „Morabanc“, Paryžiaus „Levallois“.

B grupė: Stambulo „Galatasaray“, Miuncheno „Bayern“, Jeruzalės „Hapoel“, Emilijos Redžo „Grissin Bon“, Panevėžio „Lietkabelis“, Podgoricos „Budučnost“.

C grupė: Krasnodaro „Lokomotiv“, Berlyno ALBA, Vilniaus „Lietuvos rytas“, Bilbao „Basket“, Limožo CSP, Belgrado „Partizan“.

D grupė: Las Palmaso „Gran Canaria“, Sankt Peterburgo „Zenit“, Bursos „Tofas“, Trento „Dolomiti Energia“, Ulmo „ratiopharm“, Vilerbano ASVEL. 

Europos taurės krepšeliai

Pirmasis: Krasnodaro „Lokomotiv“, Kazanės „Uniks“, Stambulo „Galatasaray“, Las Palmaso „Gran Canaria“

Antrasis: Miuncheno „Bayern“, Sankt Peterburgo „Zenit“, Berlyno ALBA, Stambulo „Darussafaka“

Trečiasis: Vilniaus „Lietuvos rytas“, Zagrebo „Cedevita“, Bursos „Tofas“, Jeruzalės „Hapoel“

Ketvirtasis: Emilijos Redžo „Grissin Bon“, Trento „Dolomiti Energia“, Turino „Fiat“, Bilbao „Baskett“

Penktasis: Andoros „Morabanc“, Panevėžio „Lietkabelis“, Limožo CSP, Ulmo „ratiopharm“

Šeštasis: Paryžiaus „Levallois“, Belgrado „Partizan“, Podgoricos „Budučnost“, Vilerbano ASVEL

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.