EUROLYGA 2023

Linas Kleiza: „Stengiamės galvoti apie savo reikalus, o ne žvalgytis svetur“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda ketvirtadienį sužinojo savo būsimuosius varžovus Europos taurėje, o savo vertinimą pateikė ir prie sostinės ekipos vadovybės prisijungti sutikęs Linas Kleiza.

L.Kleiza nepanoro vertinti būsimų varžovų. <br> lrytas.lt nuotr.
L.Kleiza nepanoro vertinti būsimų varžovų. <br> lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2017, 9:11 PM, atnaujinta Jul 6, 2017, 11:04 PM

Jo nuomone, grupės favoritas yra aiškus, tačiau daugelio komandų komplektacijos dar nėra baigtos.

C grupėje, kurioje rungtyniaus ir vilniečiai, žais Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ (Rusija), Berlyno ALBA (Vokietija), Bilbao „Basket“ (Ispanija), Limožo CSP (Prancūzija) ir Belgrado „Partizan NIS“ (Serbija).

Rusijos krepšinis tarptautiniuose turnyruose visuomet turi stiprių komandų, o „Lietuvos ryto“ grupėje tai išimtimi netapo.

„Grupė atrodo labai rimta, – savo nuomonę dėstė L. Kleiza. – Aišku, favoritu turėtų būti „Lokomotiv“, o daugelio kitų komandų pajėgumas priklausys nuo komplektacijos. Mes šiuo metu stengiamės labiau galvoti apie savo reikalus, o ne žvalgytis svetur“.

R. Kurtinaitis oficialiai Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo svetainei ketvirtadienį atskleidė, jog buvo susitikęs su L. Kleiza, o tarpusavio pokalbis jį labai nudžiugino. Pastarasis taip pat buvo laimingas, kad nuomonės sutapo, todėl belieka tik rasti trūkstamus krepšininkus.

„Rimą pažįstu jau labai seniai, o jo krepšinio mokykloje žaidžiau dar nuo vaikystės, – atviravo NBA bei Europos krepšinio duonos ragavęs kaunietis. – Su R. Kurtinaičiu mes visuomet puikiai sutarėme. Jo žaidimo vizija šiam klubui man labai patiko, o dabar beliko tik surinkti jai tinkančius žaidėjus“.

R. Kurtinaitis atskleidė, jog „Lietuvos ryto“ ekipa šiuo metu intensyviai ieško naujo įžaidėjo bei vidurio puolėjo, kuris galėtų patikimai keisti Artūrą Gudaitį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.