EUROLYGA 2023

Ricky Rubio žodžiai turėtų nuraminti „Bulls“ fanus

„Chicago Bulls“ aistruoliai po NBA naujokų biržos nebuvo labai patenkinti. Čikagos mylimas Jimmy Butleris buvo iškeistas į „Minnesota Timberwolves“ ekipą, o už jį mainais gavo 7-ajį NBA naujokų biržos šaukimą, prastai debiutiniame sezone atrodžiusį Krisą Dunną ir sunkią traumą patyrusį Zachą LaVine'ą.

Z.Lavine'as sveiksta sparčiau nei tikėtasi.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Z.Lavine'as sveiksta sparčiau nei tikėtasi.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-06 22:47, atnaujinta 2017-07-06 22:56

Būtent pastarojo atvykimas į „Bulls“ ekipą būtų optimistiškiausias, jei ne kryžminių kelio raiščių trauma patirta sezono viduryje. Daugeliui „Bulls“ fanų tokios traumos asocijuojasi su liūdna Derricko Rose'o istorija.

Vienas atletiškiausių krepšininkų kone visoje NBA istorijoje, manoma, kad gali prarasti savo atletiškumą po tokios sunkios traumos. Tiesa, apie NBA dėjimų konkurso dukart čempioną Z.LaVine'ą kitaip atsiliepė buvęs jo komandos draugas Ricky Rubio

Dar kovą, kai neprabėgo nei mėnesis po traumos, ispanas apie 22-ejų 196 cm. ūgio gynėją sakė: „Atrodo, kad jam net nereikėjo operacijos. Jis jau vaikšto čia, kai aš šešias savaites praleidau ramentuose. Jis jau mėto į krepšį. Jis yra neįtikėtinas atletas ir tai gali pamatyti iš to, kaip jis sparčiai gyja. Jei sezonas tęstųsi mėnesiu ar dviem ilgiau, jis jau turbūt žaistų“, – pasakojo R.Rubio. 

Naujienos, kurios gali raminti kiekvieną „Bulls“ faną. Kadangi Z.LaVine'as iki traumos vidutiniškai rinko 18,9 taško, atkovojo po 3,4 atšokusio kamuolio ir atliko po 3 rezultatyvius perdavimus per rungtynes. Visa tai – būnant vos trečia opcija puolime po Andrew Wigginso ir Karlo-Anthony Townso.

Taip pat Z.LaVine'as puikiai žinomas dėl savo neįtikėtinų šuolio sugebėjimų, kurį jis pademonstravo du kartus NBA dėjimų konkurse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.