EUROLYGA 2023

R.Kurtinaitis ne tik aptarė būsimus varžovus, bet ir džiaugėsi pokalbiu su L.Kleiza

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio komanda ketvirtadienį sužinojo savo būsimuosius varžovus Europos taurėje. Sostinės klubo krepšininkai rungtyniaus C grupėje su Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ (Rusija), Berlyno ALBA (Vokietija), Bilbao „Basket“ (Ispanija), Limožo CSP (Prancūzija) ir Belgrado „Partizan NIS“ (Serbija) ekipomis.

R.Kurtinaitis įsitikinęs, kad Europos taurėje lengva nebus.<br>V. Balkūno nuotr.
R.Kurtinaitis įsitikinęs, kad Europos taurėje lengva nebus.<br>V. Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2017, 5:49 PM, atnaujinta Jul 6, 2017, 11:03 PM

Po burtų traukimo ceremonijos vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis teigė, jog priešininkų pajėgumą nuspėti kol kas yra labai sunku, tačiau džiaugėsi pokalbiu su Linu Kleiza.

Strategas jau prieš burtų traukimo ceremoniją teigė, jog nemėgsta nieko prognozuoti prieš prasidedant sezonui, tačiau C grupę pavadino „vyriška“.

„Visos komandos mūsų grupėje yra vertos dėmesio, – oficialiai „Lietuvos ryto“ klubo interneto svetainei teigė R. Kurtinaitis. – Kaip ir galima buvo numanyti, į vieną grupę patekome su galingu Rusijos klubu, o šį kartą tai bus „Lokomotiv-Kuban“. Net nežinant galutinės sudėties galima teigti, jog jie yra favoritai užimti pirmąją vietą.

ALBA turi labai didelę patirtį tarptautinėje arenoje, todėl tai neabejotinai bus rimtas varžovas. Ispanai visuomet yra pavojingi, todėl nelengva bus ir prieš Bilbao klubą. Limožo komanda taip pat turi labai gilias tradicijas, o Serbijoje žaisti prieš vietos „Partizan“ visuomet yra nelengva. Nesvarbu, kokio stiprumo sudėtį jie yra susirinkę. Belgrade visuomet susirenka pilna salė žiūrovų, todėl lengva nebus“.

Kalbėdamas apie artėjantį sezoną R. Kurtinaitis teigė, jog iš pradžių komandos sudėtį reikia susikomplektuoti patiems bei atskleidė, kad burtų ceremonijos dieną jis buvo susitikęs su Linu Kleiza: „Šiandien turėjau labai produktyvų pokalbį su L. Kleiza. Labai džiaugiuosi, jog galėjome pasišnekėti, o dėl daugybės dalykų mūsų požiūriai sutapo.

Viskas yra labai gerose rankose. Kaip ir anksčiau, svarbiausia mums yra įsigyti įžaidėją bei dar vieną vidurio puolėją, kuris būtų panašaus lygio kaip Artūras Gudaitis. Man labai patinka, kai jis pakyla nuo atsarginių suolelio. Žinoma, domimės ir įvairiais mūsų šalies krepšininkais, kurie galėtų rungtyniauti Vilniuje. Nuolat kalbamės bei tariamės su visa valdyba ir galiu jus patikinti, jog darbai vyksta pilnu pajėgumu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.