EUROLYGA 2023

„Kings“ naujokas: neįtikėtinai vikrus De'Aaronas Foxas

„Sacramento Kings“ ekipa penktuoju šių metų NBA naujokų biržos šaukimu pasirinko De'Aaroną Foxą.

 D.Foxas stebina visus NBA aistruolius.<br> sactownroyalty nuotr.
 D.Foxas stebina visus NBA aistruolius.<br> sactownroyalty nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2017, 3:06 PM

19-metis 193 cm. ūgio krepšininkas išsiskiria puikiu aikštės matymu ir gebėjimu prasiveržti. Bet kas labiausiai traukia akį – neįtikėtinas D.Foxo greitis ir vikrumas.

Krepšininkas dar prieš NBA naujokų biržą buvo laikomas bene greičiausiu atletu šių metų biržoje. O įžaidėjas buvo lyginimas su vienu iš atletiškiausių lygos krepšininkų – Johnu Wallu.

„Sports Science“ atliktame tyrime paaiškėjo, kad įžaidėjas nuo trijų taškų linijos po krepšio atsiduria greičiau negu „Cleveland Cavaliers“ žvaigždė Kyrie Irvingas.

O vėliau paaiškėjo, kad nors krepšininko rankos juda kiek lėčiau negu profesionalaus boksininko, D.Foxo reakcija yra daug geresnė.

Įžaidėjas jau ir vasaros lygoje spėjo įrodyti savo vertę. O krepšininko nežinantys NBA aistruoliai tiesiog aikčioja nuo beprotiško greičio. 

Kol kas D.Foxas yra lyderis „Kings“ ekipoje vasaros lygoje. Taip pat „Kings“ turėjo susitikti su „Los Angeles Lakers“ ekipa, kurioje rungtyniauja kitas įžaidėjas – antrasis šių metų šaukimas Lonzo Ballas.

Tiesa, L.Ballas šį susitikimą praleido dėl traumos, o internautai nieko nelaukdami spėjo pajuokauti, kad „Lakers“ ateities žvaigždė išsigando „Kings“ lyderio.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.