EUROLYGA 2023

„Vis dar KD“: šansas pažinti Keviną Durantą

Vienas geriausių planetos krepšininkų Kevinas Durantas suteikė šansą visiems žmonėms pažinti jį geriau.

 K.Durantas parodė save ir už aikštelės ribų.<br> AP/Scanpix nuotr.
 K.Durantas parodė save ir už aikštelės ribų.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2017, 8:09 AM, atnaujinta Jul 12, 2017, 8:15 AM

„Vis dar KD“ (ang. Still KD) trumpuose epizoduose, kuriuos galima rasti K.Duranto „YouTube“ profilyje, parodoma, koks krepšininkas yra už aikštės ribų.

Šių serijų tikslas yra paprastas: pademonstruoti, kad K.Durantas yra toks pat fanų mylimas K.Durantas, koks ir buvo prieš išvykstant į „Golden State Warriors“ ekipą. Daugelio NBA fanų nemalonę užsitraukęs krepšininkas buvo vadinamas išdaviku ir buvo kaltinamas, jog būtent jis sugadino NBA.

Šešiose serijose, kurios trunka tik apie 2 minutes, galima išvysti koks yra NBA finalų MVP už uždarų durų ir darydamas kasdienes rutinas. Šiuose trumpuose vaizdo įrašuose galima pamatyti krepšininką ir ruošiantį kavą, ir dainuojantį automobilyje.

Tačiau norint pažiūrėti ir septintąjį „Vis dar KD“ epizodą, laiko šiek tiek prireiks. Mat šis trunka kiek daugiau negu 35 minutes.

Tai yra šansas jo didžiausiems fanams pamatyti, koks paprastas žmogus yra jų numylėtinis. O tiems, kam labai nepatinka K.Durantas, tai yra šansas pastebėti, kad jis yra tiesiog eilinis žmogus, kuris siekia savo tikslų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.