EUROLYGA 2023

Absoliuti tyla Donato Motiejūno fronte – ar jau laikas sunerimti?

„New Orlean Pelicans“  palikęs Donatas Motiejūnas šiuo metu lieja prakaitą už Atlanto ir ruošiasi naujiems startams. Kol kas aukštaūgis nežino, kur rungtyniaus, kadangi NBA jo paslaugų vis dar niekam neprireikė, nors nuo laisvųjų agentų turgaus pradžios prabėgo jau beveik dvi savaitės 

 D.Motiejūnas ieško naujos ekipos NBA.<br> AFP/Scanpix
 D.Motiejūnas ieško naujos ekipos NBA.<br> AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

Jul 13, 2017, 11:35 AM, atnaujinta Jul 13, 2017, 11:38 AM

Kasdien naujienų apie naujus sutarčių pasirašymus pasirodo vis mažiau, o nerimą D.Motiejūno situacija turėtų kelti ir dėl to, kad per šį laikotarpį kol kas neatsirado nė vieno pranešimo, jog viena ar kita lygos ekipa bent jau domisi lietuvio paslaugomis. 

Jeigu iki tol NBA klubams baimę kėlė D.Motiejūno nugaros būklė, tai dabar dėl sveikatos jaudintis nereikėtų, tačiau atsiranda žaidybinis aspektas – tritaškių pataikymas. Sunkieji kraštai su geru tritaškių pataikymo procentu yra reikalingi NBA ir toks turėtų būti lietuvis, bet praėjusiame sezone iš toli jis pataikė vos 23,4 proc.

Visgi neseniai D.Motiejūnas teigė, kad juo domisi pusė NBA ekipų ir kalbėjo apie sprendimą dėl rinktinės, jeigu nebus pasirašyta sutartis. 

„Pernai buvau susikoncentravęs į sutarties pasirašymą. Šiemet jeigu kažkas ir nepavyks, būtų gerai iki liepos pabaigos viską išspręsti. Manau, kad viskas įvyks greičiau ir nereikės tiek laukti“, – birželio 22-ąją kalbėjo krepšininkas. 

Rinktinė į pirmąją treniruočių stovyklą Palangoje susirinks liepos 21-ąją, penktadienį, tai yra lygiai po 8 dienų. Artėja toks laikas, kai atletas privalės rinktis tik laukti sutarties ar lieti prakaitą su rinktine laukiant to pasiūlymo. Belaukiant gali tekti apsišarvuoti kantrybe arba net apsidairyti į galimybes Europoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.