EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ viliojamas Mindaugas Lukauskis gali grįžti į sostinę: „Kodėl gi ne?“

Praėjusį sezoną solidžiai „Lietkabelyje“ rungtyniavęs Mindaugas Lukauskis neatmeta galimybės ir vėl grįžti į sostinės ekipą. 

 M.Lukauskis turi ne vieną pasiūlymą.<br> G.Šiupario nuotr.
 M.Lukauskis turi ne vieną pasiūlymą.<br> G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2017, 3:34 PM, atnaujinta Aug 29, 2017, 8:49 PM

38-erių krepšininkas Vilniaus „Lietuvos ryto“ klube su pertraukomis yra praleidęs net aštuonis sezonus ir šiuo metu kalbasi su naujaisiais komandos vadovais. 

Pasibaigus sutarčiai su „Lietkabeliu“, panevėžiečiai patyrusį krepšininką vis dar bando išlaikyti savo gretose, tačiau jis rimtai svarsto ne vieną variantą. 

„Reikia rasti bendrą kalbą tiek finansiniu klausimu, tiek dėl naujo trenerio („Lietkabelio“ treneriu tapo Artūras Štalbergas, – Red.), ar jis manęs norės. Šiuo metu esu laisvas, atviras visiems.  

Kas išreikš didesnį norą mane turėti, tą klubą ir pasirinksiu. Neatmetu galimybės ir išvažiuot į užsienį“, – portalui lrytas.lt sakė M.Lukauskis. 

Krepsinis.net duomenimis, M.Lukauskis praėjusiame sezone „Lietkabelyje“ uždirbo 60 tūkstančių eurų, o dabar pageidauja 85 tūkst.  

Galimybę krepšininkui pasiūlyti tokią sutartį turintis „Lietuvos rytas“ jau kurį laiką bendrauja su jo agentu kroatu Nikšu Tarle. 

„Kalbų su „Lietuvos rytu“ yra  panašiai tiek, kiek su „Lietkabeliu“. Bendrauju ir su vienais, ir su kitais. Be to, kalbuosi ir su daugiau Lietuvos klubų. Kai kažkas bus konkretesnio, rinksiuosi“, – teigė žaidėjas. 

M.Lukauskis atskleidė, kad sulaukęs norimo pasiūlymo, mielai vėl persikeltų į Vilnių. 

„Kodėl gi  ne? šiai komandai atidaviau aštuonerius metus, ji man daug reiškia. Nesakau ne, bet laikas parodys, kaip viskas išsispręs.

Viena mano pusė Panevėžyje, viena Vilniuje, o dar viena ne Lietuvoje“, – nusišypsojo jis. 

Krepšininkas pridūrė, jog jei pavyks ir toliau išvengti traumų, aikštėje jį matysime dar ne vieną sezoną. 

„Viskas priklauso nuo traumų, bet jei sveikata leis, tikrai galiu žaisti ir du, ir tris, ir keturis sezonus“, – tikino M.Lukauskis. 

Šiame LKL sezone M.Lukauskis vidutiniškai rinkdavo po 8,7 taško, atkovodavo 3,4 kamuolio,  bei atlikdavo 2,7 rezultatyvaus perdavimo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.