EUROLYGA 2023

Genialioji „Bulls“ vadovybė: iškeitė svarbius krepšininkus už nieką

„Chicago Bulls“ ekipos vadovybė nepasižymi gerais sprendimais NBA. Dažnai kritikuojami klubo direktoriai, atrodo, praėjusį sezoną ganėtinai rimtai prašovė.

 Pasak pranešimų, C.Payne'as į Čikagą nesugrįš. <br> AP/Scanpix nuotr.
 Pasak pranešimų, C.Payne'as į Čikagą nesugrįš. <br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2017, 10:06 AM

„Bulls“ anksčiau buvo žinoma, kaip komanda, kuri yra labai pasyvi mainuose. Tačiau prieš metus jie iškeitė visų laikų jauniausią MVP Derricką Rose'ą, o šią vasarą kitą ekipos žvaigždę – Jimmy Butlerį.

Tiesa, tarp šių dviejų grandiozinių mainų įsimaišė ir dar vieni, kurie mažiau krenta į akį. 

Tada „Bulls“ nusprendė išmainyti puikiai rungtyniaujantį Tają Gibsoną ir vos trečius metus NBA žaidusį Dougą McDermottą. Už tai „Bulls“ iš „Oklahoma City Thunder“ gavo Cameroną Payne'ą, Anthony Morrow ir Joffrey Lauvergne.

„Bulls“ vadovybė aiškindama savo sprenidmą teigė, jog jie deda labai dideles viltis į C.Payne'ą. Mat 22-ejų įžaidėjas turi labai daug potencialo. 

Palyginimui, T.Gibsonas jau praėjusį sezoną „Thunder“ gretose spėjo sužaisti 23-ejas rungtynes. Tuo tarpu pagrindinė mainų figūra, C.Payne'as, vilkėdamas „Bulls“ marškinėlius sužaidė vos 11 rungtynių. Per jas įžaidėjas praleisdavo vos po 13 minučių ant parketo. 

Verta paminėti, jog T.Gibsonas Oklahomoje nelieka, nes jau vasarą pasirašė sutartį su „Minnesota Timberwolves“ ekipa. Tačiau su naujoko kontraktu žaidžiantis taikliarankis D.McDermottas ir kitais metais lieka „Thunder“ ekipoje, o vėliau Oklahomos ekipa galės pratęsti sutartį su amerikiečiu, nes turės visas teises į jį. 

Tuo tarpu „Bulls“ jau oficialiai prarado prancūzą J.Lauvergne, kuris pasirašė sutartį su „San Antonio Spurs“. Tuo tarpu A.Morrow yra laisvasis agentas, o derybos tarpo jo ir „Bulls“ net nevyksta.

Vis dėlto pagrindinė mainų figūra C.Payne'as NBA Vasaros lygoje lieja prakaitą su „Bulls“ marškinėliais. Tačiau už Atlanto jau nerimsta pranešimai, kad „Bulls“ atleido C.Payne'ą, kuris į Čikagą nesugrįš. 

C.Payne'as NBA Vasaros lygoje vidutiniškai rinko po 11,5 taško ir atliko po 2,5 rezultatyvaus perdavimo. Iš žaidimo jis atakavo vos 34,6 proc. tikslumu, o nuo trijų taškų linijos – vos 16,7 proc. tikslumu.

Paaiškėjo, kad „Bulls“ iškeitė du svarbius krepšininkus, iš kurių vienas pradėdavo rungtynes startiniame penkete, už visiškai nieką. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.