EUROLYGA 2023

Atsinaujinimas: „Emporio Armani“ arti susitarimo su dar vienu NBA patirties turinčiu žaidėju

Akivaizdu, jog Milano „Emporio Armani ekipa buvo labai nepatenkinta praėjusio sezono rezultatais. Būtent dėl šios priežasties madų sostinės ekipa aktyviai dalyvauja vasaros rinkoje ir yra pasiruošusi paskelbti apie dar vieną naujoką.

 Į Milaną atvyksta dar vienas NBA žaidėjas.<br> bleacherreport.com nuotr.
 Į Milaną atvyksta dar vienas NBA žaidėjas.<br> bleacherreport.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2017, 8:37 AM

Juo tapti turėtų buvęs NBA krepšininkas Cory Jeffersonas. Garsus žurnalistas Davidas Pickas jau paskelbė, kad „Emporio Armani“ pasirašė kontraktą su aukštaūgiu, tačiau oficialios naujienos kol kas nėra.

26-erių 206 cm. ūgio krepšininkas 2014-aisiais buvo pašauktas 60-u šaukimu „San Antonio Spurs“ ekipos. Tada krepšininkas išmėgino savo jėgas „Brooklyn Nets“, o po metų ir „Pheonix Suns“ ekipoje.

Vis dėlto NBA neįsitvirtinęs krepšininkas labai sėkmingai rungtyniavo dublerinėje NBA lygoje – NBDL.

Dalį praėjusio sezono amerikietis praleido „Austin Spurs“ ekipoje ir rinko po 15,8 taško ir atkovojo po 8,4 atšokusio kamuolio.

Sezoną krepšininkas užbaigė Filipinuose, kur papildė „Alaskas Aces“ ekipos gretas ir rinko net po 29,4 taško ir atkovojo po 13,6 atšokusio kamuolio.

NBA krepšininko rodikliai buvo kur kas kuklesni. Vilkėdamas „Nets“ marškinėlius puolėjas sužaidė 50 rungtynių ir vidutiniškai pelnė po 3,7 taško ir atkovojo po 2,9 atšokusio kamuolio.

Skelbiama, kad C.Jeffersonas pasirašė kontraktą dvejiems metams su galimybe po pirmo sezono jį nutraukti ir išvykti į NBA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.