EUROLYGA 2023

Donatas Motiejūnas turi gerą šansą likti NBA – atsidūrė „Cavaliers“ taikiklyje

Kol Lietuvos rinktinės treneris Dainius Adomaitis laukia žinių iš Donato Motiejūno, šis vertina savo galimybes krepšinio rinkoje. 26 metų 213 cm aukštaūgis ir šią vasarą liko be klubo, tačiau šįkart tikisi geresnės istorijos nei pernai. 

 Po sudėtingos istorijos su „Rockets“ klubu D.Motiejūnui jau antrą vasarą tenka praleisti ieškant naujo klubo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Po sudėtingos istorijos su „Rockets“ klubu D.Motiejūnui jau antrą vasarą tenka praleisti ieškant naujo klubo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2017, 10:29 AM, atnaujinta Jul 18, 2017, 3:35 PM

D.Motiejūnas pernai dėl nugaros problemų nesulaukė „Houston Rockets“ pasiūlymo pratęsti sutartį ir įsivėlė į ilgas derybas su šiuo klubu. Derybos tapo neįtikėtinai ilga istorija, privertusia krepšininką atsisakyti prisijungti prie Lietuvos rinktinės. 

Aštuonis mėnesius be krepšinio buvęs D.Motiejūnas galiausiai atsidūrė „New Orleans Pelicans“ klube, o dabar ir vėl laukia pasiūlymų.

Neseniai Graikijos žiniasklaida skelbė, kad D.Motiejūnu domisi Atėnų „Panathinaikos“ klubas. Buvo teigiama, kad lietuvis netgi sulaukė pasiūlymo.

Pats D.Motiejūnas ne kartą kartojo, kad nori likti NBA, o JAV žiniasklaidoje jau pasirodė pranešimų, kad lietuviu domisi LeBrono Jameso vedama „Cleveland Cavaliers“ komanda. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.