EUROLYGA 2023

Iš „Raptors“ vadovo lūpų – palankios žinios Jonui Valančiūnui

„Toronto Raptors“ komandos generalinis vadybininkas Masai Ujiri nutildė visas ilgą laiką sklandžiusias spekuliacijas apie Jono Valančiūno mainus.

 M.Ujiri teigia tikįs J.Valančiūno talentu<br> Lrytas.lt montažas
 M.Ujiri teigia tikįs J.Valančiūno talentu<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2017, 7:14 AM, atnaujinta Jul 19, 2017, 8:42 AM

M.Ujiri neslepia – J.Valančiūnas iš tiesų buvo buvo tarp mainų variantų, kai buvo norima šiek tiek padidinti algų biudžetą, kadangi lietuvis yra vienas daugiausiai uždirbančių komandos žaidėjų. Tačiau anot vadybininko, tai yra praeitis. Jis patenkintas dabartine situacija, kurioje esama.

Apie norą išmainyti vidurio puolėją buvo kalbama jau seniai, o galiausiai pasirodė ir žinios, kad J.Valančiūnas vis dar išlieka mainų planuose. Sklandė kalbos, kad derėtasi buvo jau net su septyniomis NBA komandomis, tačiau nė viena iš jų savo gretose lietuvio matyti nepanoro.

JAV žurnalistas Joshas Lewenbergas paviešino, ką apie J.Valančiūną ir galimus mainus mano M.Ujiri.

„Žinau, kad visa tai pasirodė vakar, kažkokiame straipsnyje. Mačiau, pora žmonių man tai rodė. Klausykite, kalbant apie šios vasaros darbus, tai kiekvieno mūsų komandos žaidėjo pavardė buvo minima tarp mainų kalbų. Tą žino ir žaidėjai, ir jų agentai. Šiuo reikalu neturėtų kalbėti kitos komandos vadybininkas. Tai atrodo kvaila. Slėptis už neaiškių šaltinių, kiek galima? Kalbėjausi apie tai su JV agentu, apie porą galimų scenarijų ir kryptį, kuria omanda eis. 

JV yra mūsų komandoje. Mes tikime jo talentu. Noriu, kad visi tai žinotų. Praėjusiais metais, kai jis patyrė traumą serijoje su Majamio klubu, visi kartojo, o kaip būtų gerai jei jis būtų pilnos jėgos serijoje su Klivlandu. Galima kalbėti apie stilistinius NBA pokyčius, tačiau aš tikiu puolime atkovotų kamuolių verte, jis šiuo atžvilgiu yra puikus ir mes šiais metais tam skirsime dėmesio. 

JV žino sritis, kuriose jis privalo patobulėti. Šią vasarą aš su juo kalbėjausi ne vieną kartą. Mes puikiai jaučiamės turėdami jį savo gretose ir nebandome juo atsikratyti. Pasakysiu atvirai – mes svarstėme galimybę atlaisvinti erdvę algų biudžete ir atlikti keletą kitų ėjimų, tačiau esame patenkinti savo dabartine sudėtimi“, – destė M.Ujiri.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.