EUROLYGA 2023

Smūgis rinktinei: Domantas Sabonis pasirinko vasarą treniruotis su „Pacers“

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pradeda pasiruošimą Europos čempionatui, o trenerių štabui tenka atsakingai dėlioti planus. Panašu, kad rinktinės strategui Dainiui Adomaičiui lieka daugybė klaustukų, kadangi abejones dėl atstovavimo nacionalinei komandai kėlę žaidėjai galiausiai pasiunčia neigiamus ženklus.

Domanto Sabonio "Pacers" komanda į rinktinę neišleido<br>G.Šiupario nuotr.
Domanto Sabonio "Pacers" komanda į rinktinę neišleido<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2017, 10:08 PM, atnaujinta Jul 21, 2017, 6:09 PM

Nors ketvirtadienio rytą strategą pasiekė geros žinios, kai Donatas Motiejūnas patvirtino atstovausiąs nacionalinei komandai, blogos naujienos vyrauja ties Domanto Sabonio pavarde.

Panašu, kad Lietuvos krepšinio rinktinė šią vasarą Europos čempionate turės verstis be praėjusį sezoną NBA lygoje debiutavusio žaidėjo.

Indianos „Pacers“ pasiūlė, kad lietuvis vasarą praleistų sportuodamas individualiai ir šis sutiko likti JAV.

Galvos skausmą rinktinės atstovams sukėlė netikėtai įvykę mainai. Šią vasarą Lietuvos krepšinio federacijos atstovai jau buvo pasiekę susitarimą su „Oklahoma City Thunder“ ekipa, kad D.Sabonis bus išleistas į rinktinę, tačiau įvykus mainams ir puolėjui persikėlus į „Indiana Pacers“, situacija tapo sudėtingesnė. D.Adomaitis, nujausdamas, kad gali netekti dar vieno svarbaus žaidėjo, į rinktinės stovyklą prieš kelias dienas jau pakvietė prisijungti Eimantą Bendžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.