EUROLYGA 2023

Kuriozinė situacija: krepšinio rungtynėse pelnytas tritaškis į savo krepšį

Italijoje šiuo metu vyksta pasaulio merginų (iki 19 metų) čempionatas. Jame varžosi pajėgiausios rinktinės, tačiau kuriozas, kuris įvyko rungtynėse tarp Rusijos ir Ispanijos ne tik privertė suabejoti ten žaidžiamo krepšinio profesionalumu, bet ir prajuokino daugybę asmenų.

 Pasaulio merginų (Iki 19 metų) čempionate įvyko kuriozas<br> FIBA nuotr.
 Pasaulio merginų (Iki 19 metų) čempionate įvyko kuriozas<br> FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2017, 2:16 PM

Nesusipratimas aikštėje prasidėjo rungtynių trečiojo kėlinio pabaigoje, kai arbitrai užfiksavo taisyklių pažeidimą. Rusijos rinktinė rengė ataką, o viena komandos žaidėjų užmynė ant galinės linijos. 

Nors kamuolys turėjo būti atiduotas ispanėms, jį teisėjai atidavė rusėms. Negana to, šios surengė greitą ataką ir pataikė tritaškį metimą ne toje aikštės pusėje, kuri buvo skirta joms atakuoti. 

Teisėjai, nesuvokę, kad patys padarė klaidą, taškus įskaitė. Ispanijos rinktinei ėmus protestuoti, tritaškis buvo įskaitytas jų  komandai. 

Po kelių akimirkų, kai suprato, kad buvo padaryta didelė klaida, teisėjai taškus anuliavo, o kamuolys buvo grąžintas Ispanijai.

Mačą rezultatu 77:58 laimėjo Rusija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.