EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ plane – Donatas Motiejūnas: Kaunas išgirdo „taip“, bet yra sąlygų

Donatas Motiejūnas vis dar ieško naujojo klubo ir labai greitai prisijungs prie Lietuvos rinktinės. Ir gali būti, kad po Europos krepšinio čempionato sugrįžęs į Lietuvą čia jis ir pasiliks. 

 D.Motiejūnas lieka be klubo.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 D.Motiejūnas lieka be klubo.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 28, 2017, 5:45 PM, atnaujinta Jul 29, 2017, 3:14 PM

Lrytas.lt žiniomis, D.Motiejūno signalą išgirdę Kauno „Žalgirio“ vadovai jau spėjo susisiekti su krepšininku, kuris pats kalbėjo, kad norėtų prisijungti prie Lietuvos čempionų.

Lrytas.lt šaltiniai patvirtino, kad 26 metų 213 cm ūgio krepšininkas su Kauno „Žalgiriu“ turi žodinį susitarimą. Krepšininkas kitą sezoną turėtų žaisti šioje komandoje, tačiau abi pusės aptarė ir labai svarbią sąlygą. 

D.Motiejūnas vis dar tikisi susirasti klubą NBA ir jeigu jam pavyks, krepšininkas prie „Žalgirio“ neprisijungs, tačiau jeigu jam teks grįžti į Europą, tuomet jis prisidės prie Kauno klubo. 

Pats krepšininkas socialiniame tinkle „Twitter“ neigė tokią informaciją. D.Motiejūnas teigė, kad tai – visiška netiesa. 

Jau anksčiau lrytas.lt skelbė, kad „Žalgiris“ susitarė su Vilniaus „Lietuvos rytu“ dėl Antano Kavaliausko grįžimo į sostinę. 

Šis susitarimas – susijęs su „Žalgirio“ planu dėl D.Motiejūno. Būtent jeigu D.Motiejūnas prisidės prie „Žalgirio“, A.Kavaliauskui teks sugrįžti į „Lietuvos rytą“, kurį jis paliko pernai. 

A.Kavaliauską „Žalgiris“ greičiausiai išnuomotų Vilniaus „Lietuvos rytui“. 

D.Motiejūnas turėtų artimiausiomis dienomis prisidėti prie Lietuvos rinktinės. Krepšininkas šiemet Dainiui Adomaičio pranešė, kad atvyks, nors ir neturės klubo. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.