EUROLYGA 2023

„Šiaulių“ klubas naujokų surado Raseiniuose

„Šiaulių“ krepšinio klubas pasikvietė du perspektyvius aukštaūgius: Šarūną Beniušį ir Giedrių Stankevičių, kurie praėjusiame sezone atstovavo Raseinių „Rasai“ komandai.

 Š.Beniušis buvo vienas Raseinių komandos lyderių.<br> "Facebook" nuotr.
 Š.Beniušis buvo vienas Raseinių komandos lyderių.<br> "Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2017, 8:30 PM

Šarūnas Beniušis – 24-erių metų 206 cm ūgio puolėjas, pasižymintis įspūdingais dėjimais (2013 m. LKL „Žvaigždžių dienos“ šventėje yra laimėjęs dėjimų konkursą), jau yra rungtyniavęs LKL pirmenybėse, kuomet atstovavo Kauno „LSU-Atletas“ komandai. Iš Mažeikių kilęs žaidėjas 2016 – 2017 m. sezone Raseinių „Rasų“ komandai per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 10,5 taško, atkovodavo po 6 kamuolius ir rinkdavo po 13,7 naudingumo balo.

„Praėjusių metų „Rasų“ komandos vienas iš lyderių. Žaidėjas, pilnas ambicijų įrodyti, kad yra tikrai vertas žaisti LKL komandoje. Šarūnas Beniušis žais centro ir sunkaus krašto puolėjo pozicijose. Tvirto sudėjimo, mėgstantis atakas užbaigti dėjimais iš viršaus. Kovotojo charakterį turintis krepšininkas atvyksta į „Šiauliai“ siekti pergalių“, – pagyrų aukštaūgiui negailėjo Šiaulių klubo vadovas Mindaugas Žukauskas.

Giedrius Stankevičius – 205 cm ūgio 21 metų amžiaus puolėjas, praėjusiame sezone NKL pirmenybėse Raseinių „Rasų“ komandoje vidutiniškai pelnydavo po 4,8 taško ir atkovodavo po 3,6 kamuolio.

„Jaunas, talentingas žaidėjas, turintis taiklią ranką ir tvirtą charakterį, žaidžiantis sunkaus krašto puolėjo pozicijoje. Tai žaidėjas, su kuriuo siejamos didelės viltys ateityje. Džiaugiamės, kad pavyko susitarti su krepšininku dėl ilgalaikės sutarties“, – teigė „Šiauliai“ klubo direktorius Mindaugas Žukauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas