EUROLYGA 2023

„Lietuvos rytas“ dėl Martyno Gecevičiaus pasiryžęs nutraukti sutartį su legionieriumi?

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio komanda vis dar nėra surikiavusi gretų artėjančiam sezonui ir klausimų yra daugiau nei atsakymų. Krepsinis.net žiniomis, vilniečiai veda derybas su patyrusiu ir jau ne kartą šios ekipos spalvas ginusiu Martynu Gecevičiumi ir Šiauliuose žaidusiu Martynu Echodu. Pastarasis turėtų užimti sunkiojo krašto puolėjo poziciją, o Lietuvos rinktinės kandidatas grįžtų į sostinę po dvejų metų pertraukos.

Martynas Gecevičius<br>basketzaragoza.net nuotr.
Martynas Gecevičius<br>basketzaragoza.net nuotr.
Martynas Gecevičius<br>G.
Martynas Gecevičius<br>G.
Daugiau nuotraukų (2)

krepinis.net ir lrytas.lt inf.

2017-07-31 18:21, atnaujinta 2017-07-31 18:35

Pasak šaltinio, „Lietuvos rytas“ dėl gaimybės prisivilioti M.Gecevičių nutrauktų kontraktą su australu Benu Madgenu, kurį į savo gretas pasikvietė dar senieji klubo vadovai. Maža to, su 32-ejų australu pasirašyta sutartis pagal formulę „2 plius 1“, o jam nepagailėta 160 tūkstančių eurų atlyginimo, už kurį mielai rungtyniautų M.Gecevičius.

Taip „Lietuvos rytas“ ne tik sumažintų legionierių skaičių, bet ir įsigytų žaidėją, kuris pats deklaravo norą rungtyniauti Vilniaus klube.

Pats krepšininkas neslėpė, kad savo agentui nurodė susisiekti ir pasikalbėti su naujais Vilniaus klubo savininkais. Tai jis patvirtino lrytas.lt portalui.

Esu agentui sakęs, kad pakalbėtų su jais. Konkrečiai nežinau, bet sakė, kad iš pradžių jiems buvau įdomus, tačiau tolesnio bendravimo nebuvo. Galbūt įtakos turėjo tos permainos ar sutartys su mano pozicijos žaidėjais“, - dėste M.Gecevičius.

Didžiąją karjeros dalį „Lietuvos ryte“ žaidęs M.Gecevičius praėjusį sezoną ispanų Saragosos „Tecnyconta“ gretose šalies čempionate rinko po 11,3 taško, 2,3 atkovoto kamuolio, 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir turėjo 10,8 naudingumo balus.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.