EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ taikinyje – atletiškas aukštaūgis iš JAV

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda ir toliau intensyviai pluša žaidėjų rinkoje bei buria konkurencingą sudėtį artėjančiam naujajam sezonui. Šį kartą sostinės klubą sudomino Italijoje paskutinį sezoną praleidęs atletiškas aukštaūgis iš JAV.

 Robertas Carteris gali žaisti Viniuje<br> Twitter nuotr.
 Robertas Carteris gali žaisti Viniuje<br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2017, 6:55 PM, atnaujinta Aug 1, 2017, 7:43 PM

Žurnalistas Davidas Pickas skelbia, kad sostinės klubas yra arti susitarimo su sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje rungtyniaujančiu atletu Robertu Carteriu, kuris profesionalo karjerą pradėjo tik prieš metus, kuomet baigė studijas už Atlanto.

23-ejų metų 206 cm ūgio amerikietis pastarąjį sezoną praleido Italijos čempionate, Brindizio „Enel“ klube, kur vidutiniškai per 26 minutes pelnė po 13 taškų, atkovojo 6,6  kamuolio ir atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

„Lietuvos ryto“ komanda šią vasarą jau pasirašė sutartis su keturiais legionieriais: amerikiečiais Benu Magdenu, Travisu Patersonu, Marcu Antonio Carteriu bei Chrisu Krameriu. Į komandą taip pat po metų pertraukos sugrįžo Mindaugas Lukauskis, o visai neseniai sutartis buvo pratęsta su Artūru Jomantu.

Sostinės ekipa savo gretose taip pat siekia išlaikyti ir Artūrą Gudaitį, kuris visai neseniai pareiškė norįs palikti Vilnių, o sutartis su klubu po praėjusio sezono turi Rokas Giedraitis bei amerikietis Jimmy Baronas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.