EUROLYGA 2023

Jurgita Štreimikytė–Virbickienė ir toliau vadovaus „Kibirkšties“ komandai

Vilniaus „Kibirkšties“ komandai ir toliau vadovaus trenerė Jurgita Štreimikytė–Virbickienė. 45–erių metų buvusi viena geriausių visų laikų Lietuvos krepšininkių sostinės klube dirbs jau penktąjį sezoną. Ketverius metus ji užima vyriausios trenerės postą, o vienerius metus buvo asistente. 

 45–erių metų buvusi viena geriausių visų laikų Lietuvos krepšininkių sostinės klube dirbs jau penktąjį sezoną.<br> M.Patašiaus nuotr.
 45–erių metų buvusi viena geriausių visų laikų Lietuvos krepšininkių sostinės klube dirbs jau penktąjį sezoną.<br> M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-03 21:06

„Vasara tokia pasitaikė darbinė, tačiau viskas gerai“, – šypsojosi J.Štreimikytė–Virbickienė. – Nuo krepšinio nelabai pavyko atitrūkti, gal kokias penkias dienas ilsėjausi, o toliau laukia darbai. Reikia žiūrėti į priekį, dėliotis braižą“. 

Praėjusiame sezone J.Štreimikytės–Virbickienės vadovaujamos „Kibirkšties“ krepšininkės iškovojo Lietuvos moterų krepšinio lygos bronzos medalius ir tapo taurės vicečempionėmis. 

Kartu su J.Štreimikyte–Virbickiene darbus toliau tęs ir Valdas Gecevičius. 56–erių metų specialistas „Kibirkšties“ komandoje darbuosis trečią sezoną. 

„Prieš šį sezoną ir vėl atjaunėsime. Visos komandos skelbia, kad jaunina sudėtį, tačiau mes realiai atjaunėjame“, – kalbėjo „Kibirkšties“ vairininkė. – Neturėsime vyresnių žaidėjų, daugiau remsimės jaunimu, aišku, kažkiek kis ir žaidimo braižas, turėsime naujovių, turėsime pakeitimų. Sezonui visos kartu pradėsime ruoštis rugpjūčio 21 dieną, daug draugiškų rungtynių neturėsime, o jau rugsėjo pabaigoje dalyvausime Rytų Europos krepšinio lygos I ture Rygoje, tai ir bus geriausias mūsų jėgų patikrinimas prieš LMKL kovas, tai bus pasiruošimo dalis“. 

Trenerių duetas šį sezoną „Kibirkšties“ komandą ves į pergales Lietuvos moterų krepšinio lygoje, Rytų Europos krepšinio lygoje ir taurės varžybose. 

„Kol kas sunku vertinti komandų komplektaciją LMKL, šiuo metu aktyviausiai darbavosi Marijampolės „Sūduvos“ ekipa, o kitos komandos dar šiek tiek tyli. Nėra daug pajėgių Lietuvos krepšininkių, tai kurios komandos spės daugiau pasigriebti, tos ir bus pagrindinės favoritės“, – sakė J.Štreimikytė–Virbickienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.