EUROLYGA 2023

Karjerą baigęs NBA teisėjas atskleidė dėl kurių žaidėjų darbas buvo sudėtingesnis

Į pensiją išėjęs NBA teisėjas Danny Crawfordas atskleidė, kuriems žaidėjams žaidžiant buvo sunkiausia atlikti savo darbą.

 AP/Scanpix nuotr.
 AP/Scanpix nuotr.
 AP/Scanpix nuotr.
 AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 6, 2017, 11:41 PM

Per 31-erių metų darbo patirtį, arbitras matė labai daug NBA žvaigždžių, tačiau kelios įstrigo labiausiai. 

Nors teisėjas įvardino tris krepšininkus kuriem žaidžiant buvo sunkiausia teisėjauti, jie nebuvo pasirinkti dėlto, kad daug ginčijasi ar vaidina. Juos D.Crawfordas pasirinko dėl jų gebėjimų aikštėje.

Iš aktyvių krepšininkų buvęs teisėjas įvardino šių metų realiausius kandidatus į MVP apdovanojimą: Jamesą Hardeną ir Russellą Westbrooką. 

D.Crawfordas argumentavo tai sakydamas, kad J.Hardenas yra vienas geriausiai pražangas provokuojantis krepšininkas dėl kurio tenka dirbti daugiau nei įprastai.

Tuo tarpu R.Westbrookas yra neįtikėtinai greitas ir arbitrui kartais būdavo sunku viską sužiūrėti, kai įžaidėjas skriedavo tokiu greičiu aikštėje.

Tiesa, D.Crawfordas atskleidė, kad visų žaidėjų viršūnėje yra Shaquille'as O'Nealas. Arbitras atskleidė, kad kiekvieną kartą, kai vidurio puolėjas būdavo baudos aikštelėje, priešininkai jo negalėdavo sustabdyti be kontakto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.