EUROLYGA 2023

Rokas Giedraitis palieka rinktinės stovyklą

Netikėtai paaiškėjo, kad Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris atsisakė Roko Giedraičio paslaugų ir šis į Europos čempionatą nevyks. 

 R.Giedraitis Europos čempionate nežais.<br> lrytas.lt nuotr.
 R.Giedraitis Europos čempionate nežais.<br> lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-11 16:52, atnaujinta 2017-08-11 19:21

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkui buvo padėkota už darbą rinktinėje po draugiško turnyro Prancūzijoje, kur lietuviai pralaimėjo abu draugiškus mačus su Prancūzija ir Kroatija.

Puolėjas Orleane vykusiame draugiškame turnyre aikštėje nei karto nepasirodė.

O Klaipėdoje vykusiose rungtynėse su Gruzija ir Lenkija krepšininkas sužaidė vos 19 minučių.

Lietuvos rinktinėje, išvykus R.Giedraičiui, lieka 16 krepšininkų. Nors du iš jų dar net nedebiutavo šią vasarą su žaliais marškinėliais papuoštais Lietuvos vardu. Evaldas Kairys ir Marius Grigonis patyrė vienodas traumas – pasitempę čiurnas krepšininkai savo debiuto turi dar palaukti.

D.Adomaitis prieš išvykdamas į Prancūziją teigė, kad į Latvijoje vyksiantį turnyrą turėtų važiuoti su 14 krepšininkų. Draugiškas turnyras Latvijoje vyks rugpjūčio 18-19 dienomis. Iki tol lietuviai sužais dar vienas draugiškas rungtynes su Prancūzijos rinktine. Jos vyks rugpjūčio 15 d. Kaune.

Rinktinėje lieka sportuoti šie krepšininkai: Mantas Kalnietis, Lukas Lekavičius, Mindaugas Girdžiūnas, Artūras Milaknis, Martynas Gecevičius, Jonas Mačiulis, Mindaugas Kuzminskas, Edgaras Ulanovas, Donatas Motiejūnas, Jonas Valančiūnas, Artūras Gudaitis, Adas Juškevičius, Deividas Gailius, Eimantas Bendžius, M.Grigonis ir E.Kairys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.