EUROLYGA 2023

Artūras Karnišovas palygino savo komandos talentą su Arvydu Saboniu

Denverio „Nuggets“ komandai vadovaujantis Artūras Karnišovas atidžiai žvelgia į savo valdomos komandos žaidėjus. Bendraudamas su žiniasklaida lietuvis pasidalino mintimis apie ekipos žvaigždę Nikola Jokičių, kurį „Nuggets“ pasirinko  41-uoju šaukimu 2014 metais NBA naujokų biržoje. 

 Artūras Karnišovas džiaugiasi Nikola Jokičiaus demonstruojamu žaidimu<br> USA Today Sports nuotr.
 Artūras Karnišovas džiaugiasi Nikola Jokičiaus demonstruojamu žaidimu<br> USA Today Sports nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Krepsinis.net ir Lrytas.lt

Aug 14, 2017, 8:21 PM, atnaujinta Aug 14, 2017, 8:22 PM

A.Karnišovas papasakojo ir tai, kodėl kiti klubai šio krepšininko nepasirinko ankščiau. Tiksliau – papasakojo, kas juos neramino svarstant apie galimybę savo gretose turėti šį talentą.

„Manau, kad daugeliui žmonių buvo sunku įsivaizduoti Nikola Jokičių žaidžiantį NBA su jo atletiškumu. Mes pamatėme kažką daugiau. Peržiūrėjome labai daug vaizdo medžiagos su Nikola žaidimu. Pasirinkti šį žaidėją 41-uoju šaukimu buvo labai maža rizika. Laikas parodė, kad ji labai gerai atsipirko“, – mintimis dalinosi A.Karnišovas. 

Lietuvis taip pat palygino N.Jokičių su Arvydu Saboniu. „Man teko žaisti su Saboniu. Jis buvo vienas geriausių visų laikų aukštaūgių kamuolio skirstytojų. Tačiau Nikola jį net pranoko ta prasme, kad jis taip pat sugeba inicijuoti kontratakas“, – teigė A.Karnišovas. 

N.Jokičius tapo tikru „Nuggets“ atradimu. Antrojo savo sezono NBA metu serbas per 28 minutes vidutiniškai rinko 16,7 taško, atkovojo 9,8 kamuolio ir atliko 4,9 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.