EUROLYGA 2023

Gediminas Petrauskas jau muštruoja „Juventus“ krepšininkus

Antradienį į pirmąją pasirengimo naujam sezonui stovyklą susirinko Utenos „Juventus“ ekipa. Gedimino Petrausko treniruojama komanda baterijas dešimt dienų krausis vaizdingoje vietoje – poilsio komplekse „Oro Dubingiai“.

 Utenos klubas pradeda pasiruošimą.<br> lrytas.lt montažas.
 Utenos klubas pradeda pasiruošimą.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

utenosjuventus.lt

Aug 15, 2017, 10:01 PM

Tiesa, komplekso paskirtis visiškai neatspindi tos darbinės nuotaikos, su kuria į darbus kibo septyni komandos nariai: Laurynas Samėnas, Arvydas Šikšnius, Simas Buterlevičius, Karolis Guščikas, Mindaugas Kupšas, Jonas Zakas ir Tautvydas Paliukėnas.

„Turime forsuoti pasirengimą, nes svarbiausios mūsų kovos laukia jau rugsėjo pabaigoje. Todėl noriu, jog suprastumėte, kad šios treniruotės yra ne mažiau svarbios, nei krepšinio aikštelėje. Dirbate tam, kad geriau pasirengtumėte sezonui, išvengtumėte traumų, tad linkiu atsidavimo ir kantraus darbo“, - prieš pirmąją treniruotę kalbėjo G.Petrauskas.

Artimiausias dešimt dienų ekipa dirbs su fizinio parengimo treneriu Mantu Saliamonu, kuris antradienį surengė pirmąją įvadinę treniruotę. Palaipsniui krūviai vis didės, o rugpjūčio 26 dieną jau numatoma pirmoji treniruotė Utenos arenoje, kuriai vadovaus G.Petrauskas.

„Linkiu, kad taptumėte komanda. Čia yra keli žmonės ir sėkmingiausio mūsų klubo sezono, tad jie tikrai žino, kaip svarbu yra būti tikra komanda. Mūsų laukia labai įdomus sezonas, tad kibkime į darbą, kad jį pasitiktume kuo geriau pasirengę“, – linkėjo „Juventus“ ekipos prezidentas Žydrūnas Urbonas. Fizinio parengimo stovyklą šiais metais praleis Dovis Bičkauskis, kuris su Lietuvos studentų rinktine išvykęs į Universiadą. Amerikietis Anthony Irelandas prie komandos prisijungs rugpjūčio 26 dieną.

Klubas ir toliau aktyviai ieško trijų legionierių, kurie užims vidurio puolėjo, sunkiojo krašto puolėjo bei lengvojo krašto puolėjo pozicijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.