EUROLYGA 2023

Didysis krepšinis grįžta į 10 metų jubiliejų švenčiančią Šiaulių areną

Po metų pertraukos ant Šiaulių arenos parketo ir vėl žengs Lietuvos nacionalinė vyrų krepšinio rinktinė, kuri rupgjūčio 23-ą dieną 19 valandą 30 minučių kontrolinėse rungtynėse priims Islandijos krepšininkus. Pastarąjį kartą reprezentacinė šalies komanda sausakimšoje Šiaulių arenoje aistruolius džiugino 2015 –ųjų metų vasarą, kuomet įveikė Australijos rinktinę. Šįsyk lietuviai vedini Jono Valančiūno, Donato Motiejūno, Mindaugo Kuzminsko, Manto Kalniečio ir kompanijos sieks padaryti tą patį su svečiais iš vienos didžiausių Europos salų, įsikūrusios Atlanto vandenyno šiaurinėje dalyje.

 Šiauliai ir vėl priima geriausius šalies krepšininkus.<br> fotodiena.lt nuotr.
 Šiauliai ir vėl priima geriausius šalies krepšininkus.<br> fotodiena.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-17 20:10

Šios Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes turi ir dar vieną gražią simbolinę prasmę. Lygiai prieš dešimt metų vaivorykštės spalvomis nusidažiusi Šiaulių arena pravėrė savo duris lankytojams, o tuomet Lietuvos krepšininkai žaidė kontrolines rungtynes su Švedijos rinktine, kuriai, tiesa, tąsyk netikėtai nusileido.

Dainiaus Adomaičio kariaunai tai bus priešpaskutinė repeticija prieš 2017 –ųjų metų Europos krepšinio čempionatą. Taigi, krepšinio sirgaliams šios rungtynės taps viena iš paskutinių progų palinkėti sėkmės krepšininkams ir su trenksmu išlydėti į Senojo žemyno pirmenybes.

Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas prisipažino, kad pagrindinis motyvas grąžinti didįjį krepšinį į Šiaulių areną buvo tai, jog šiauliečiai yra kaip niekada išsiilgę aukščiausio lygio krepšinio kovų, o arena taip pat mini ir apvalų jubiliejų.

„Šiauliuose dabar ypatingai reikalingas didysis krepšinis. Žinome, kad žmonės čia tikrai jį myli ir visais laikais garsėjo kaip vieni triukšmingiausių aistruolių. Į rinktinės rungtynes šiauliečiai visuomet renkasi labai aktyviai, todėl net neabejojame, kad Šiaulių arenos tribūnos bus užpildytos“, – ragindamas pasubėti įsgyti bilietus kalbėjo M. Špokas.

Ir iš tiesų – pastarosios dienos rodo, kad paskubėti verta, kadangi bilietų pardavimai įgijo milžinišką pagreitį, kiekis sparčiai mažėja, o prieš pat rungtynes jų gali ir visai nebelikti. Bilietus į rungtynes platina Ticketmarket.

Į rungtynes atėjusių sirgalių laukia dar vienas siurprizas. Startinį Lietuvos rinktinės penketą pristatys Šiaulių miesto meras Artūras Visockas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.