EUROLYGA 2023

Kevinas Durantas apie Kyrie Irvingo prašymą būti iškeistam: „Tai įprasta NBA problema“

NBA lygoje labai garsia nata nuaidėjo Kyrie Irvingo prašymas. „Cleveland Cavaliers“ žvaigždė pasiprašė būti išmainomas, kas daugelį žmonių nustebino.

 Tarp K.Irvingo ir L.Jameso perbėgo juoda katė. <br> AP/Scanpix nuotr.
 Tarp K.Irvingo ir L.Jameso perbėgo juoda katė. <br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2017, 9:31 AM

K.Irvingas pareiškė, kad nebenori būti L.Jameso šešėlyje ir nori vesti komandą į priekį pats. Taip pat paaiškėjo, kad įžaidėjas praėjusio sezono atkrintamųjų varžybų metu kurį laiką net nesišnekėjo su savo komandos draugais.

Kol „Cavaliers“ sprendžia didžiausią pastarųjų metų galvos skausmą, pirmą kartą NBA čempionu tapęs Kevinas Durantas visiškai supranta šią sitauciją.

„Tai yra įprasta NBA problema, taip? Daug komandų turėjo su tuo susitvarkyti prieš tai. Jie išsiaiškins viską. Tai yra labai gera organizcija, čempioniška organizacija ir tikrai viską išsiaiškins“, – kalbėjo K.Durantas.

Krepšininkas taip pat neįžvelgė nieko blogo, kad komandos draugai K.Irvingas ir L.Jamesas nebesišneka tarpusavyje.

„Tai nėra pasaulio pabaiga. Jie abu laimėjo NBA žiedą kartu ir jie myli vienas kitą. Jei K.Irvingas nori daryti kažką kito – tai jo sprendimas. Esu tikras, kad ir kas nutiks – viskas bus į naudą jiems abiems. Tai yra visiškai normali NBA problema. Tiesiog tai nutiko dviem žvaigždėm“, – pridėjo šių metų NBA finalų MVP.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.