EUROLYGA 2023

Antanas Guoga užsimojo į Lietuvą importuoti legionierius iš Kinijos

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo prezidentas Antanas Guoga turi naujų planų. Duodamas interviu Kinijos naujienų agentūrai "Xinxua", verslininkas ir politikas tikino, kad norėtų matyti kinų krepšininkus, žaidžiančius Lietuvos klubuose. 

 Vilniuje gali atsirasti krepšininkų ir iš Azijos. <br> lrytas.lt montažas.
 Vilniuje gali atsirasti krepšininkų ir iš Azijos. <br> lrytas.lt montažas.
A.Guoga su žmona.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
A.Guoga su žmona.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Antanas Guoga.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Antanas Guoga.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 24, 2017, 9:58 AM, atnaujinta Aug 24, 2017, 12:07 PM

A.Guoga taip pat norėtų, kad viena Vilniaus ekipų vyktų į Kiniją arba atvirkščiai – Kinijos komanda atskristų į mūsų šalies sostinę

„Mano svajonė yra atvežti Kinijos krepšininkus žaisti Lietuvoje. Geriausia būtų, jei jie būtų jauni žaidėjai ir norėtų tobulėti“, – pasakojo verslininkas. Jis teigė, kad visi norintys žaisti Vilniuje kinai gali kreiptis per jo oficialią „Twitter“ paskyrą.

„Tikiuosi, kad turėsime bent du Kinijos krepšininkus, gyvenančius ir žaidžiančius Vilniuje. Mes turime tris sostinės komandas: pirmame, antrame ir trečiame divizionuose“, – aiškino situaciją Azijos sporto gerbėjams A.Guoga.

„Norėčiau savo komandą nusivežti į Kiniją, arba Kinijos komandą atvežti čia. Manau, tai būtų geros rungtynės. Galime atvežti daugiau Kinijos krepšininkų čia ir galbūt daugiau Lietuvių galėtų žaisti Kinijoje. Manau, kad tai yra labai gera idėja“, – planus dėstė „Lietuvos ryto“ vadovas.

A.Guoga jau pademonstravo savo ryšį su Azijos valstybėmis, kai  „Lietuvos ryto“ komands generaliniu rėmėju tapo Ja[inijos bendrovė „The Nem.io Foundation“. 

A.Guoga taip pat pamėgino prognozuoti ir Lietuvos rinktinės pasirodymą Europos čempionate: „Žinoma, kad tikimės laimėti. Antra arba trečia vietos mūsų netenkina. Būtume laimingi tik būdami pirmi, todėl tikimės triumfuoti“, – optimistiškai kalbėjo europarlamentaras. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.