EUROLYGA 2023

Donato Motiejūno situaciją Hjustone apsunkino uždarytas oro uostas

Donatas Motiejūnas jau netrukus turėtų tapti tėvu. Jo širdies draugė Paulina laukiasi.

 D.Motiejūnui teks rinktis. <br> lrytas.lt montažas.
 D.Motiejūnui teks rinktis. <br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2017, 10:22 PM, atnaujinta Aug 28, 2017, 10:30 PM

Lietuvos rinktinės krepšininkas po paskutinių draugiškų rungtynių prieš Europos čempionatą su Ispanija išvyko į JAV pas savo mylimąją. Iš Lenkijos kilusi mergina ir D.Motiejūnas šiuo metu yra Hjustone, Teksaso valstijoje.

Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis teigė, jog planas yra toks, kad D.Motiejūnas prie komandos prisijungs trečiadienio vakarą, rugpjūčio 30 d. Lietuviai jau rugpjūčio 31 d. žais pirmąsias Europos čempionato rungtynes su Gruzija.

Tačiau Hjustone šiuo metu yra kritinė situacija. Teksaso valstijoje siaučia uraganas „Harvey“. Dėl jos yra uždarytas ir Hjustono oro uostas, o miesto gyventojai – evakuojami.

Paaiškėjo, kad Hjustono oro uostas yra uždarytas iki rugpjūčio 31 d. O artimiausias oro uostas, kuris nėra uždarytas yra Austine, už 223 kilometrų. Kol kas išlieka neaišku ar krepšininkas lauks kol vietinis oro uostas bus atidarytas, ar keliaus iki Austino.

Hjustono oro uosto atstovai išplatino pranešimą, jog daro viską, kad skrydžiai galėtų būti pratęsti, tačiau lauks, kol neliks jokių pavojų ir pirmiausia atsižvelgs į saugumą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.