EUROLYGA 2023

Antanas Guoga apie 500 tūkst. eurų Vilniaus dovaną: „Pinigus panaudosime tinkamai“

 Trečiadienį Vilniaus miesto savivaldybės Tarybos posėdyje buvo nuspręsta sostinės „Lietuvos ryto“ bei Vilniaus „Žalgirio“ finansavimą padidinti po 500 tūkst. eurų jau artėjančiam sezonui.

Antanas Guoga<br>G.Bitvinsko nuotr.
Antanas Guoga<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2017, 3:24 PM, atnaujinta Aug 30, 2017, 3:28 PM

 Tokiu sostinės vadovų sprendimu itin džiaugėsi „Lietuvos ryto“ klubo prezidentas Antanas Guoga, tačiau pabrėžė, kad tai yra didelė atsakomybė, o lėšos bus paskirstomos tinkamai.

„Šis Vilniaus vadovų sprendimas leis mums konkuruoti su stipriausiomis komandomis Europoje, – dėstė A.Guoga. – Klubas buvo labai sunkioje situacijoje, tačiau po truputėlį mums pavyksta pritraukti vis daugiau rėmėjų. Šiais laikais norint konkuruoti Europoje komandoms reikia turėti apie 10 mln. eurų biudžetą, o aš esu labai ambicingas žmogus.

Norint, kad klubas klestėtų reikia lėšų, todėl esame labai dėkingi visų Vilniaus m. savivaldybės frakcijų seniūnams. Labai nuoširdžiai dėkojame lenkų ir rusų frakcijai, Artūro Zuoko vadovaujamai frakcijai, socialdemokratų frakcijai, merui Remigijui Šimašiui, kuris leido vykti šiai procedūrai bei visiems kitiems, kurie prisidėjo prie šio ėjimo. Nors kitų frakcijų narių pozicija išsiskyrė, tačiau tikrai matome, kad galėsime bendradarbiauti ateityje. Klubas vis dar turi labai nemažai skolų, o mūsų prioritetas yra atlyginimai žaidėjams ir dėmesys bendravimui su sirgaliais.  Norime, kad pinigai krepšininkus pasiektų reguliariai. Atlyginimams per mėnesį išleidžiame apie pusę milijono eurų, todėl reikia pinigus surinkti laiku. Negana to, dar tik sezono pradžia, o jau reikia nemažai lėšų išvykų kelionėms, žaidėjų butams, automobiliams ir panašiai.

Atsakomybė yra labai didžiulė, nes tai juk yra vilniečių pinigai. Tai yra labai svarbu, o džiaugiamės ne tik dėl savęs, bet ir dėl futbolo. Mes esame už stiprų sportą sostinėje. Esame be galo dėkingi tiems, kurie palaikė šią idėją bei dėkojame už pagalbą. Prisiimame atsakomybę ir pinigus ketiname panaudoti protingai. Norime, kad Vilniuje apsilankytų kuo daugiau turistų, o šūkis kuriuo vadovaujamės viską puikiausiai ir atspindi – kartu mes komanda.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.