EUROLYGA 2023

Metų mainai: „Cavaliers“ pasiruošę nusileisti

Skambiai ir audringai NBA pasaulį sudrebinę mainai tarp „Cleveland Cavaliers“ ir „Boston Celtics“ ekipų dar nebuvo patvirtinti oficialiai.

 Metų mainai turėtų įvykti. <br> lrytas.lt montažas.
 Metų mainai turėtų įvykti. <br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2017, 8:24 AM

Dėl į Bostoną atvykusio Kyrie Irvingo, nusiskundimų jokių nebuvo. Tačiau „Cavaliers“ yra nepatenkinti Isaiah Thomaso sveikatos būkle. Jis vis dar gydosi klubo traumą, dėl kurios turėtų praleisti sezono pradžią. Su juo į NBA vicečempionų gretas atvyko ir Jae Crowderis, bei Ante Zizičius, taip pat „Cavaliers“ gavo ir pirmo raundo NBA naujokų biržos šaukimą, kuris originaliai priklausė „Brooklyn Nets“.

„Cavaliers“ ekipa ištyrusi I.Thomaso sveikatą pareiškė, kad nori kompensacijos už tai, jog jis nėra visiškai sveikas. Iš pradžių jie reikalavo dar vieno aukšto šaukimo, o po to nusitaikė į Jaysoną Tatumą ir Jayleną Browną. „Cavs“ norėjo, kad „Celtics“ atsiųstų bent vieną iš jaunųjų krepšininkų.

Tačiau pamatę, kad susitarti nepavyks, jie kartelę nuleido. Dabar „Cavaliers“ prašo tik pirmojo NBA naujokų biržos raundo šaukimo, kuris būtų raundo pabaigoje, arba antro raundo šaukimo. Kol kas nėra skelbiama „Celtics“ pozicija šiuo klausimu.

Tuo tarpu I.Thomasas nesupranta dėl ko nerimsta „Cavaliers“. Jis teigė, kad bus visiškai sveikas jau greitai, o ši trauma nepaveiks jo karjeros ir į aikštę grįš toks, koks buvo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.