EUROLYGA 2023

Europos čempionato aštuntfinalyje liko tik dvi laisvos vietos

Iki Europos čempionato pirmojo etapo pabaigos dar liko vienas turas, bet jau paaiškėjo net 14 iš 16 komandų, kurios kovos atkrintamosiose varžybose. 

 Dauguma komandų jau užsitikrino vietą aštuntfinalyje. <br> lrytas.lt montažas.
 Dauguma komandų jau užsitikrino vietą aštuntfinalyje. <br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-06 10:57, atnaujinta 2017-09-06 12:58

A grupėje kelialapius į aštuntfinalį užsitikrino Slovėnija, Suomija ir Prancūzija, B grupėje – Lietuva, Vokietija ir Italija, C grupėje – Ispanija, Kroatija, Juodkalnija ir Vengrija, D grupėje – Serbija, Latvija, Rusija ir Turkija. 

Galimybes patekti į aštuntfinalį prarado Islandija (A grupė), Izraelis (B grupė), Čekija, Rumunija (C grupė), Belgija ir Didžioji Britanija (D grupė). 

Dviejų paskutiniųjų kelialapių likimas paaiškės trečiadienį. A grupėje dėl ketvirtosios vietos akis į akį susikaus Graikijos ir Lenkijos krepšininkai. 

B grupėje į kelialapį pretenduoja Gruzijos ir Ukrainos rinktinės, bet daug geresnėje padėtyje yra gruzinai. Jie pateks į kitą etapą, jei nugalės italus arba jei ukrainiečiai pralaimės izraeliečiams. 

C ir D grupėse paskutiniojo turo rungtynės bus žaidžiamos ketvirtadienį, bet šiose dviejose grupėse visi kelialapiai jau išdalinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.