EUROLYGA 2023

Jonas Valančiūnas graikų žurnalistams priminė, kad jie turi Antetokounmpo

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė jau atskrido į Stambulą, kur ruošiasi aštuntfinalio kovai su Graikijos rinktine.

 J.Valančiūnas supranta, kad graikai bus kietas riešutas lietuviams. <br> G.Šiupario nuotr.
 J.Valančiūnas supranta, kad graikai bus kietas riešutas lietuviams. <br> G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 8, 2017, 9:46 PM, atnaujinta Sep 8, 2017, 10:01 PM

Net neabejojama, kad Graikijos strategai didžiausią dėmesį skiria Jonui Valančiūnui. O lietuvių aukštaūgis dėmesio taip pat sulaukė ir iš graikų žurnalistų.

Lietuvis noriai atsakinėjo į priešininkų atstovų klausimus ir pripažino, kad prieš tokią komandą žaisti tikrai nebus lengva.

„Graikai turi gerus aukštaūgius, turi iš toli pataikančius žaidėjus. Tikrai nebus lengva. Mes turėsime kautis, kad laimėtume rungtynes. Todėl ruošiamės ir turėsime paruošti kažką ypatingo jiems. Būtina pasiruošti prieš tokią komandą“, – Graikijos žurnalistams apie varžovus pasakojo J.Valančiūnas.

– Ar džiaugiatės, kad nereikės susigrumti su Antetokounmpo? – žurnalistas iš Graikijos paklausė aukštaūgio.

– Tai, kad mums reikės susigrumti su Antetokounmpo. Su Giannio broliu. Giannis yra nuostabūs žaidėjas. O jei čia būtų jis, tai jis būtų labai nuostabus papildymas, bet yra kaip yra. Niekada negali žinoti, kas nutiks.

– Nemanote, kad yra blogai, jog užėmėte pirmąją vietą grupėje, kas žinoma yra tikslas šiame turnyre, tačiau turėsite susitikti su komanda, kuri užėmė tik ketvirtą vietą, bet turi labai daug patirties tokiame lygyje?

– Labai geras klausimas. Manau, kad kiekviena komanda yra labai stipri. Ypač 16 komandų, kurios liko šiame čempionate. Visi gali pridaryti problemų. Negali pasirinkti varžovų ir turi kautis su visais. Mes dabar žaisime su Graikija ir negalime galvoti apie tai, kas būtų buvę jei būtume užėmę antrą, ar trečią vietą. Esame susikaupę ties graikais ir kausimės iki pabaigos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.