EUROLYGA 2023

Goranas Dragičius sulaukė dovanos, privertusios išspausti ašarą

Į Europos čempionų sostą Slovėniją atvedęs Goranas Dragičius dabar, kaip niekada ankščiau, sulaukia išskirtinio dėmesio . Įžaidėją jau spėjo pasveikinti daugybė žmonių, tačiau viena dovana, kurią jis gavo buvo ypatinga. ją išvydęs slovėnas net gi pravirko.

 Goranas Dragičius sulaukė netikėtos dovanos<br> Youtube nuotr.
 Goranas Dragičius sulaukė netikėtos dovanos<br> Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2017, 8:44 AM, atnaujinta Sep 20, 2017, 8:49 AM

G.Dragičių pasveikinti panoro legendinio Kroatijos krepšininko Draženo Petrovičiaus mama, kuri slovėnui įteikė savo sūnaus marškinėlius. Tragiškai žuvęs D.Petrovičius, kaip ir G.Dragičius, rungtyniavo NBA bei ten varžėsi vilkėdamas trečiuoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

„Tai viena gražiausių dovanų mano gyvenime. D.Petrovičius buvo mano dievaitis. Visi žinome, kiek ir ko jam pavyko nuveikti dėl Jugoslavijos ir viso pasaulio krepšinio. Man didelė garbė vilkėti jo numerį“, – su ašaromis akyse sakė G.Dragičius.

D.Petrovičius iki šiol įvardijamas kaip vienas talentingiausių Europos krepšininkų per visą istoriją, tačiau pilnai sužibėti jam taip ir nepavyko – 1993-aisiais kroatas žuvo automobilio avarijoje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.