EUROLYGA 2023

Rimas Kurtinaitis atviras – dėl Kauno „Žalgirio“ jėgų ir derinių netaupo

Sekmadienį Rimas Kurtinaitis vėl stos prieš Šarūną Jasikevičių, tačiau tai bus kitokio Vilniaus „Lietuvos ryto“ mūšis su Kauno „Žalgiriu“. Savininkus pakeitęs ir sudėtį atnaujinęs „Lietuvos rytas“ sirgaliams spėjo pažadėti didelių pergalių, o dabar turės labai rimtą egzaminą.

 R.Kurtinaitis džiaugėsi, kad iš Prienų išnešė sveiką kailį.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 R.Kurtinaitis džiaugėsi, kad iš Prienų išnešė sveiką kailį.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2017, 10:49 PM

Bet R.Kurtinaitis dėl laukiančių rungtynių „Siemens“ arenoje užmerkti akis prieš kitus varžovus nesiruošė. 

„Pasakysiu atvirai – šioms rungtynėms ruošiamės pilna jėga. Nėra taip, kad galvojome apie „Žalgirį“. „Vytautas“ žaidė puikiai ir džiaugiausi, kad išnešėme sveiką kailį“, – sakė „Lietuvos ryto“ treneris.

R.Kurtinaičio komanda 75:69 palaužė dar pergalės skonio nejutusį Prienų-Birštono „Vytautą“. Treneris sulaukė klausimo, ar per šias rungtynes kišenėje pasiliko keletą derinių ar pataupė krepšininkus, bet R.Kurtinaitis tik pakraipė galvą.

„Ne. Nemanau, kad tai būtų teisinga. Mūsų pagrindinės rungtynės tos, kurios artimiausios. Nuo ryt viską ruošime „Žalgiriui“, – sakė R.Kurtinaitis. 

„Lietuvos ryto“ treneriui Prienuose teko stipriai pasinervinti – „Lietuvos rytas“ pergalę šventė tik po itin karštos kovos, o „Vytauto“ krepšininkai netgi turėjo ir pranašumą.

„Strigo puolimas ir gynyba. „Vytautas“ labai gerai žaidė ir tai buvo jų geriausios sezono rungtynės, nors nemačiau, kaip jie žaidė Olandijoje. Bet varžovai žaidžia taip gerai, kaip jiems leidi. Turėjome problemų su pasikeitimais, o gynyboje būdavo ir po du laisvus metikus. Džiaugiuosi, kad laimėjome. Esame ieškojimų kelyje – pabandėme savo dalykus, o pergalė yra pergalė. Tikėjausi lengvesnės, bet „Vytautas“ žaidė labai gerai“, – sakė R.Kurtinaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: komendantinių pratybų užkulisiai