EUROLYGA 2023

Lino Kleizos akibrokštas: „Lietuvos ryto“ viceprezidentas veržėsi pas teisėjus aiškintis santykių

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo viceprezidentas Linas Kleiza po Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe–LKL“) grandų mūšio sekmadienį virė iš pykčio. Vienas iš Vilniaus ekipos vadovų įsiveržė į „Siemens“ arenoje esantį teisėjų kambarį ir norėjo asmeniškai pasikalbėti su Tomu Jasevičiumi, Jurgiu Laurinavičiumi ir Juozu Barkausku. Šie arbitrai teisėjavo sekmadienio dvikovai tarp „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“, kurį kauniečiai laimėjo 70:67.

 Teisįjas Tomas Jasevičius ir Linas Kleiza
 Teisįjas Tomas Jasevičius ir Linas Kleiza
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf.

Oct 9, 2017, 2:03 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 2:06 PM

Kai L.Kleiza įsiveržė į patalpas jose buvo ir LKL teisėjų direktorius Algimantas Pavilonis. Portalui Krepsinis.net savo tapatybės nenorėjęs atskleisti liudininkas pasakojo, jog L.Kleiza įsiveržė į kambarį ir necenzūriniais žodžiais aiškino arbitrams savo tiesą bei vadino juos „Žalgirio“ fanais.

Apie šį incidentą mačo vyriausias teisėjas pranešė mačo ataskaitoje. Už viešą teisėjų kritiką feisbuke L.Keizai lyga turėtų skirti piniginę baudą.

„Aš labai noriu padėkoti „Lietuvos ryto“ fanams, ši komanda tikrai taps Vilniaus pasididžiavimu, tačiau negaliu ir nenoriu nutylėti įvykusio fakto, kad šios varžybos buvo nulemtos ne žaidėjų, o teisėjų, kurie buvo „Žalgirio“ fanai. Pasistengsiu, kad tai būtų paskutinis kartas ir pergalė visada būtų sąžininga. Kaip atrodo jums abiejų komandų baudų santykis?“, – gerbėjų klausė L.Kleiza.

Tiek L.Kleiza, tiek ir Vilniaus komandos treneris R.Kurtinaitis vieningai kritikavo teisėjus bei baksnojo pirštais į baudų metimų santykį – kauniečiams tokia teisė teko 29, o vilniečiams – tik 13 kartų.

Už viešus pasisakymus feisbuke L.Kleizai gręsia piniginė bauda iš Lietuvos krepšinio lygos. Nežinia, kaip lyga reaguos į komandos viceprezidento įsiveržimą į teisėjų kambarį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.