EUROLYGA 2023

„Kibirkštis“ nepaliko vilčių Ukmergei: sudaužė 41 taško skirtumu

Vilniaus „Kibirkšties“ komanda pratęsė savo pergalių seriją Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL) iki penkių. Jurgitos Štreimikytės-Virbickienės treniruojamos sostinės krepšininkės, Mykolo Romerio universiteto sporto salėje, 41 taško skirtumu – 90:49 įveikė Ukmergės „Vilkmergės“ ekipą.

 "Kibirkštis" pelnė dar vieną pergalę
 "Kibirkštis" pelnė dar vieną pergalę
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 27, 2017, 9:29 PM

„Kibiršties“ komanda tapo vienvalde moterų krepšinio lygos lydere.

Sostinės krepšininkės iniciatyvą perėmė jau pirmame rungtynių kėlinyje, kurio metu susikrovė dviženklą persvarą ir kėlinį laimėjo 16 taškų skirtumu. Antrame ketvirtyje rungtynių eiga išliko tokia pati ir vilnietės savo pranašumą padidino iki 26 taškų.

Antroje mačo dalyje abi ekipos jau galėjo daugiau spręsti savo uždavinius, o „Kibirkšties“ komanda savo pranašumą padidino net iki 41 taško.

Rezultatyviausiai nugaėtojų gretose žaidė Gabija Meškonytė, kuri pelnė 16 taškų, atkovojo 6 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir 2 metimus blokavo.

Laura Juškaitė ir Ieva Savickaitė pelnė po 12 taškų, Dalia Donskichytė – 11, Agnė Bobinaitė – 10, Justina Kraujūnaitė – 7, Laurita Jurčiūtė, Shenita Landry ir Miglė Purlytė po 6, Urtė Slavickaitė – 2, o Eglė Zabotkaitė taškų nepelnė.

„Vilkmergės“ komandoje Karolina Ambotaitė pelnė 12 taškų, o Rita Žilinskaitė – 11.

Kitas rungtynes „Kibirkšties“ komanda žais jau lapkričio 3 dieną, kai Marijampolėje susikaus su „Sūduvos“ krepšininkėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.