EUROLYGA 2023

„Telšiai“ išmetė iš komandos muštynes aikštėje sukėlusį Osvaldą Mačernį

Nacionalinėje krepšinio lygos Telšių klubas atsisakė tos pačios komandos žaidėjų muštynes aikštėje sukėlusio Osvaldo Mačernio paslaugų. 

 Telšių krepšininkų tarpusavio muštynės aikštėje<br> Facebook nuotr.
 Telšių krepšininkų tarpusavio muštynės aikštėje<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-29 18:50, atnaujinta 2017-10-29 21:08

Šeštadienį Šakių „Vyčio“ (7/1) krepšininkai svečiuose 76:51 sutriuškino „Telšius“ (5/3) ir pasiekė penktą pergalę paeiliui, tačiau mačas išsiskyrė krepšininkų muštynėmis.

Antrame kėlinyje „Vytis“ pirmavo dviženkle persvara 24:14, o „Telšiai“ rengė ataką. Ekipos gynėjas Tomas Domarkas bandė perduoti kamuolį po krepšiu esančiam kolegai, tačiau šis bandymas nebuvo sėkmingas.

Dėl prarasto kamuolio gynėjui pretenzijų turėjo „Telšių“ puolėjas O.Mačernis, kuris, paskelbus minutės pertraukėlę, bandė dėstyti savo tiesas bendraklubiui. 

Tačiau kalba baigėsi muštynėmis: 35-erių metų O.Mačernis smogė 26-erių metų gynėjui T.Domarkui į veidą. Šis nukrito. Teisėjas O.Mačerniui skyrė diskvalifikacinę pražangą, jis nedelsiant buvo išvytas iš salės. 

„Dar kartą atsiprašome visų sirgalių už agresijos protrūkį vakarykštėse rungtynėse. Akivaizdu, kad tai yra netoleruotina, todėl neadekvačiai besielgusiam Osvaldui Mačerniui dar nesibaigus laikui parodėme vieną kryptį – išėjimą. Klubas atsisakė šio žaidėjo paslaugų ir nutraukė visus ryšius. Sankcijos iš lygos ir federacijos paaiškės artimiausiu metu. Dėkojame už palaikymą visai krepšinio bendruomenei“, - rašoma telšiečių klubo paskyroje feisbuke.

T.Domarkas daugiapau aikštėje nepasirodė. 

O.Mačernis per 15 minučių pelnė 3 taškus (0/3 dvit., 1/6 trit.). T.Domarkas per 12 minučių taip pat surinko 3 taškus (0/4 dvit., 1/3 trit.). 

Tai ne pirmas kartas, kai tarpusavyje susimuša vienos komandos žaidėjai. Prieš 15 metų taip pat įvyko žaidžiant „Naftos“ ekipai. LKL debiutantei „Naftai“ atstovaujantys Martynas Slivskis ir Artūras Darašas dėl praleisto Artūro Javtoko metimo susikivirčijo taip, kad į darbą paleido kumščius.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.