EUROLYGA 2023

Savimi pasitikintis Mantas Kalnietis – atviras: „Dabar Milane žaisti yra malonumas“

Mantas Kalnietis jau antrąjį sezoną žaidžia Milane, kur atstovauja „Olimpia“ komandai. Ir ten šiuo metu jis gyvena teigiamomis nuotaikomis. 31-erių 196 cm ūgio krepšininkas praėjusią savaitę turėjo sėkmingą mačą Euolygoje ir parodė, kad vėl yra pasiruošęs žaisti aukščiausio lygio krepšinį.

 M.Kalnietis tvirtina, kad Milane jaučiasi puikiai<br> LaPresse/Scanpix nuotr.
 M.Kalnietis tvirtina, kad Milane jaučiasi puikiai<br> LaPresse/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-02 20:02, atnaujinta 2017-11-02 20:24

Lietuvio teigimu, jis dabar kur kas geriau jaučiasi už aikštės ribų, o tai leidžia siekti gerų rezultatų.

„Noriu parodyti, kad tas Mantas, kurį matėte mače su „Barcelona“, yra tikrasis Kalnietis. Treneris Simone Pianigiani man sako kontroliuoti rungtynių tempą, kylant nuo suolo. Tikiuosi, kad netrukus pradėsiu rungtyniauti ir Italijos lygoje“, – bendraudamas su Italijos žiniasklaida sakė jis.

Rungtynėse prieš „Barcelona“ komandą įžaidėjas per 18 minučių pelnė 14 taškų, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 3 kamuolius ir surinko 16 naudingumo balų. 

„Mūsų komanda ir praėjusiais metais buvo gera, bet dabar atmosfera visai kitokia. Treneris tiki mumis, jo manymu, galime žaisti su visomis Eurolygos komandomis. Praėjusį sezoną žaisti čia buvo darbas, o dabar – malonumas. Aš mėgaujuosi krepšiniu. Mažos detalės gali padaryti milžinišką skirtumą“, – teigė M.Kalnietis.

Nors M.Kalniečio žaidimo laikas yra sumažėjęs ir žaidžiama, kol kas, tik Eurolygoje, jo statistiniai rodikliai išliko panašūs į praėjusio sezono. Įžaidėjo pozicijoje rungtyniaujantis krepšininkas per 15 minučių renka po 6,5 taško, atkovoja po 1,8  kamuolio, atlieka 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 7,5 naudingumo balo per rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.