EUROLYGA 2023

Skandalo Estijoje pasėkmės: „Vytauto“ klubui teks pakratyti kišenes

Baltijos krepšinio lygoje (BBL) Virginijaus Šeškaus sukeltas skandalas Prienų-Birštono „Vytauto“ komandai atsirūgo su kaupu. Klubui skirta solidi bauda.

 V.Šeškaus poelgis užtraukė solidžią baudą<br> FIBA nuotr.
 V.Šeškaus poelgis užtraukė solidžią baudą<br> FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 2, 2017, 6:31 PM, atnaujinta Nov 2, 2017, 6:35 PM

„Manau, kad gausime baudą, bet gal toks įvykis supurtys lygą, o teisėjai bus atsakingesni“, – po įvykusio skandalo „Lietuvos rytui“ sakė V.Šeškus.

Ir nuojauta 50 metų specialisto neapgavo. BBL techninė komisija išanalizavusi situaciją nusprendė „Vytauto“ klubą nubausti 3000 eurų bauda.

Be to, už šias rungtynes V.Šeškaus vadovaujama komanda negaus nė taško, o jai įskaitytas techninis pralaimėjimas 0:20.

Incidentas Estijoje įvyko, kai rungtynėse prieš Raplos „Avis“ ekipą, likus žaisti 2 min. 45 sek. ir rezultatui esant 65:65 prieniškių strategas nepatenkintas teisėjų sprendimais reagavo labai emocingai ir gavo antrąją techninę pražangą, dėl ko buvo priverstas palikti aikštę.

Eidamas į drabužinę jis paragino ir savo žaidėjus padaryti tą patį. Prieniškiai kiek padvejojo, tačiau galiausiai trenerio paklausė, o sutrikusiems teisėjams neliko nieko, kaip tik skelbti rungtynių pabaigą.

„Palyginti su estais, Lietuvos teisėjai yra labai geri. Tokių dalykų pas mus nebūna“, – atslūgus emocijoms kritikos estams negailėjo „Vytauto“ treneris.

Tai buvo pirmasis komandos pralaimėjimas BBL. Anksčiau prieniškiai šioje lygoje buvo laimėję du susitikimus – prieš Minsko „Cmoki“ ir Parnu „Port of Parnu“ ekipas. Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) Virginijaus Šeškaus vadovaujama komanda vis dar yra be pergalių. Per aštuonerius susitikimus patirta tiek pat nesėkmių.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.