EUROLYGA 2023

Istorija kartojasi: buvusį JAV rinktinės krepšininką vėl užvaldė narkotikai

Buvęs JAV rinktinės krepšininkas, 38-erių Lamaras Odomas ir vėl skendi narkotikų liūne. Nors pats sportininkas ir jam artimi žmonės bando tai paneigti, vis tik įrodymų atsikratyti sunku.

 L.Odomas suklupo klube, spėjama, kad krepšininkas ir vėl skendi narkotikų liūne<br> Lrytas.lt montažas
 L.Odomas suklupo klube, spėjama, kad krepšininkas ir vėl skendi narkotikų liūne<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2017, 2:33 PM, atnaujinta Nov 11, 2017, 2:44 PM

Praėjusį savaitgalį L.Odomas suklupo viename Los Andželo naktinių klubų. Buvo akivaizdu, kad jis vartojo nemažai alkoholio, o tai, kad sąmonę krepšininkas galėjo prarasti ir dėl vartojamų svaigalų greitai suskubo paneigti jo atstovai.

„Jis buvo labai pavargęs, kadangi prieš tai dieną stipriai treniravosi, be to klube buvo karšta, patyrė dehidrataciją“, – teigė L.Odomui artimi žmonės.

Tačiau tokiomis kalbomis jau niekas nebenorėjo tikėti. Visuomenė įsitikinusi, kad narkotikai ir vėl užvaldė vyriškį, o vienas krepšininką gerai pažįstančių asmenų net gi atskleidė kiek kitokią tiesą, nei anksčiau bandė tvirtinti L.Odomo atstovai. Ši tik patvirtina blogiausią scenarijų.

„Lamarui yra labai blogai. Jis ir vėl nekontroliuojamas. Dar šį pavasasrį atrodė, kad su juo viskas gerai, tačiau vasarą reikalai ėmė krypti į visiškai priešingą pusę. Visi akivaizdžiai matė ir suprato, kad vėl judama ten kur nereikia ir ėmė labai bijoti“, – teigė jis.

Panašu, kad ankstesni įvykiai vos neprivedę prie mirties, atleto nepamokė. Tai nėra pirmas kartas, kai L.Odomas atsiduria ties pavojinga gyvybei riba. 2015-aisiais jis buvo rastas be sąmonės, perdozavęs neaiškių medžiagų viename JAV viešbučių. Krepšininkas greitai buvo išgabentas į ligoninę, ten praleido keturias dienas komoje, o daktarai davė tik penkiasdešimties procentų atsigavimo tikimybę.

Tačiau L.Odomas paneigė prognozes ir greitai atsistojo ant kojų, o vėliau dar turėjo trisdešimties dienų reabilitaciją nuo narkotikų. 

Tuomet buvo tikimąsi, kad visos blogybės jau praeityje, tačiau dabar panašu, kad viskas prasidėjo iš naujo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.