EUROLYGA 2023

„Nevėžio“ komandai – legionieriaus dūriai: „Pasakykite, kiek vėluojate su atlyginimais“

Kėdainių „Nevėžio“ komanda po pertraukos kovas LKL čempionate pradėjo be pagrindinio įžaidėjo amerikiečio Malcolmo Granto.

 M.Grantas savavališkai paliko Kėdainių klubą<br> FIBA nuotr.
 M.Grantas savavališkai paliko Kėdainių klubą<br> FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2017, 8:55 AM, atnaujinta Nov 30, 2017, 11:40 AM

Rungtynėse su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“, kurias kėdainiečiai namuose 68:73 pralaimėjo, amerikiečio nebebuvo. Jis savavališkai išvyko iš komandos.

„Jis tik šiandien kažką kažkam pranešė. Tai yra grubus komandos vidaus taisyklių pažeidimas. Pinigai jam yra sumokėti. Matyt, Malcolmas susirgo žvaigždžių liga. Kartais žaidėjai, kurie prieš tai buvo niekas, sužaidę geresnį sezoną įsivaizduoja, kad gali patys kažkur sėsti ir išvažiuoti. Čia taip nebus“, – po rungtynių situaciją komentavo „Nevėžio“ komandos treneris R.Cvirka.

Tačiau patį M.Grantą tokie žodžiai papiktino, o emocijas jis išliejo socialiniame tinkle „Twitter“. Ten krepšininkas pažėrė kritikos tiek treneriui, tiek klubui, o anot jo, „Nevėžis“ nemokėjo atlyginimo.

„Neketinau nieko sakyti, bet kai treneris meluoja... Kam meluoti ir teigti, kad „Malcolmas Grantas mano esąs žvaigždė?“ Ne. Malcolmas Grantas turi šeimą ir nežaidžia už dyką! Aš nepasirašiau kontrakto žaisti už dyką!“ – rašė M.Grantas. 

„Nevėžis“ yra neprofesionalus klubas. Jie patys elgiasi neteisingai ir apkalba kitus žmones. Pasakykite žiniasklaidai, kiek laiko vėluojate išmokėti atlyginimus“, – toliau atviravo amerikietis.

29 metų 185 cm ūgio įžaidėjas LKL pirmenybėse per 10 sužaistų rungtynių, aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 27 minutes, o per jas pelnė 13,9 taško , atkovojo 2,1 kamuolio, atliko 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 14,1 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.