EUROLYGA 2023

Traumą patyręs Tomas Delininkaitis iškrito iš „Neptūno“ rikiuotės

Klaipėdos „Neptūnas“ priverstas verstis be Tomo Delininkaičio. „Neptūno“ klubas socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė, kad krepšininkas pasitempė vidinius raiščius per praėjusio savaitgalio rungtynes su Panevėžio „Lietkabeliu“.

 T.Delininkaitis patyrė traumą.<br> G.Šiupario nuotr.
 T.Delininkaitis patyrė traumą.<br> G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-10 12:05

„Diagnozė – kelio vidinių raiščių patempimas. Gydymas ir reabilitacija gali užtrukti iki trijų savaičių“, – sakė „Neptūno“ komandos gydytojas Martynas Macas.

Jis atskleidė ir tai, kad praėjusį trečiadienį stuburo operacija sėkmingai buvo atlikta nuo sezono pradžios nerungtyniaujančiam Mindaugui Kačinui.

„Operaciją Klaipėdos universitetinėje ligoninėje atliko neurochirurgas Šarūnas Varnas. Mindaugas Kačinas jaučiasi labai gerai. Dabar laukia ilgas gydymas ir reabilitacija. Tikimės, kad po maždaug aštuonių savaičių jis jau galės padėti „Neptūno“ komandai. Kol kas vyks reabilitacija, o vėliau – darbas pagal individualią programą“, – aiškino M.Macas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.