EUROLYGA 2023

J. Valančiūnas atkirto NBA legendai Ch. Barkley dėl pastabos apie Lietuvą

„Toronto Raptors“ klubo ir Lietuvos nacionalinės krepšinio rinktinės vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas atšovė NBA legendai Charlesui Barkley už neetišką pastarojo pastabą apie Lietuvą.

 Jonas Valančiūnas ir Charlesas Barkley.<br>AFP/Reuters/Scanpix nuotr.
 Jonas Valančiūnas ir Charlesas Barkley.<br>AFP/Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 14, 2017, 9:19 AM

JAV užsitęsus diskusijoms ir vertinimams apie Ballų šeimos dviejų narių sutartį su Prienų-Birštono „Vytauto“ komanda, savo žodį tarė ir Ch.Barkley, kuris ESPN radijo laidoje aštriai kritikavo LaVarą Ballą ir jo sprendimą išsiųsti du sūnus – LiAngelo Ballą ir LaMelo Ballą – į Lietuvą.

„Jis atstovauja viskam, kas yra bloga sporte“, – LaVarą Ballą apibūdino NBA Šlovės muziejaus narys.

„Man tiesiog liūdna, jog žiniasklaidos priemonės CNN ar ESPN suteikė LaVarui platformą reikštis. Viskas dėmesys yra skirtas tik jam. Man gaila jo vaikų. Visi kalba, koks jis yra geras tėvas. Ne, jis toks nėra. Viskas yra skirta tik „Big Baller Brand“ reklamai. LaVaras išnaudoja savo vaikus ir iš to bando užsidirbti pinigų. Man apmaudu, nes vaikai daro viską, ką jiems tėvas liepia.

Norėčiau, jog atsirastų vieta kuo toliau nuo Amerikos, kur galima būtų išsiųsti tėvą. Nežinau, kur yra Lietuva, bet jeigu kur nors toliau yra tokia vieta, tuomet man ji patinka“, – pareiškė Ch.Barkley.

J.Valančiūnas sureagavo į tokias NBA buvusios žvaigždės kalbas, atsakė Ch.Barkley savo žinute ir pakvietė jį į Lietuvą kitą vasarą.

„Nesijaudink, Charlesai. Kadangi dabar jau išmokai teisingai ištarti mano visą pavardę, džiaugiuosi, kad galiu tau parodyti, kur yra Lietuva. Norėčiau, kad tu taptum mano asmeniniu svečiu (Lietuvoje) kitą vasarą. Ką tu apie tai manai?“, – socialiniame tinkle klausė J.Valančiūnas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.