EUROLYGA 2023

Brolių Ballų laukiantis „Vytautas“ Baltijos lygoje pralaimėjo „Šiauliams“

Baltijos krepšinio lygoje (BBL) penktadienį buvo žaidžiamos vienerios reguliaraus sezono rungtynės rungtynės A grupėje. Didelio viso pasaulio krepšinio visuomenės dėmesio pastaruoju metu sulaukęs Prienų-Birštono „Vytautas“ (4 pergalės ir 3 pralaimėjimai) savo arenoje susitiko su Šiaulių „Šiauliais“ (6/2) ir nusileido varžovams rezultatu 82:88 (26:21, 18:25, 22:27, 16:15).

Virginijus Šeškus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Virginijus Šeškus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2017, 10:21 PM

„Vytauto“ komandą sausio pradžioje turėtų sustiprinti LiAngelo ir LaMelo Ballai.

Pasaulio krepšinį sudrebino žinia apie tai, kad garsieji broliai Ballai pasirašė pusės sezono trukmės sutartį su Prienų–Birštono „Vytauto“ komanda. 19-metis LiAngelo Ballas ir 16-metis LaMelo Ballas pasirašė pirmus profesionalų kontraktus, tačiau Prienų klubas pasiliko galimybę po mėnesio ją vienašališkai nutraukti. Visgi kol kas yra dvejonių, ar krepšininkai apskritai atvyks į Lietuvą.

Permainingose rungtynėse prieniškiams geriau sekėsi tik pirmame kėlinyje (26:21). Vėliau svečiai iš Šiaulių perėmė iniciatyvą ir diktavo savo sąlygas du ketvirčius. Dvikovos pabaigoje Virginijaus Šeškaus auklėtiniai pasivijo varžovus, bet perlaužti rungtynių eigos jiems taip ir nepavyko.

Šiauliečiai taikliau metė dvitaškius ir tritaškius bei laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių 40-34.

Rezultatyviausi šiauliečių gretose buvo Laurynas Birutis (21 taškas), Akeemas Wrightas (15), Donatas Sabeckis ir Kristupas Žemaitis (po 14), Arminas Urbutis (8), o Vytautas Šarakauskas ir Evaldas Šaulys (po 5 tšk.).

Aikštės šeiminkams Edvinas Šeškus pelnė 24, Regimantas Miniotas – 16, Justas Sinica – 13, Martynas Linkevičius – 12, Denisas Lukašovas – 11, o Tomas Dimša – 10, Denisas Lukašovas  –7 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.