EUROLYGA 2023

Latvį išmetęs „Lietkabelis“ turi naują trenerį – vadovaus Ramūnas Butautas

Artūras Štalbergas ir „Lietkabelis“ dar nėra išsprendę visų atleidimo klausimų, tačiau Panevėžio klubas jau paskelbė, kad turi naują trenerį.

 R.Butautas treniruos Panevėžio klubą.<br> V.Balkūno nuotr.
 R.Butautas treniruos Panevėžio klubą.<br> V.Balkūno nuotr.
 R.Butautas treniruos Panevėžio klubą.<br> V.Balkūno nuotr.
 R.Butautas treniruos Panevėžio klubą.<br> V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 29, 2017, 11:19 AM, atnaujinta Dec 29, 2017, 2:07 PM

„Lietkabelį“ nuo šiol treniruos iš Libano į Lietuvą sugrįžęs Ramūnas Butautas. Su Lietuvos rinktine 2007 metais Europos čempionato bronzą iškovojęs 53 metų treneris su „Lietkabeliu“ pasirašė sutartį iki sezono pabaigos.

Pasak „Lietkabelio“ klubo, R.Butauto asistentais lieka dirbti Gintaras Kadžiulis ir Vitalijus Černijus, kurie talkino ir A.Štalbergui.

„R.Butautas nuo pirmojo pokalbio rodė didelį norą dirbti „Lietkabelyje“. Džiaugiuosi, kad greitai pasiekėme susitarimą ir treneris galis nedelsiant imtis darbo. Su nauju specialistu tikimės grįžti į pergalių kelią“, – sakė klubo direktorius Mantas Ignatavičius.

Strategas jau vadovaus gruodžio 30-osios rytinei treniruotei. Debiutas prie „Lietkabelio“ vairo įvyks sausio 2-ąją, kai „Cido“ arenoje vyks mačas su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.

A.Štalbergo atleidimo iš „Lietkabelio“ istorija – labai įdomi. Klubas paskelbė, kad atleido trenerį ir ieško naujo, tačiau tuo pat metu latvių žiniasklaidai strategas pareiškė, kad oficialiai atleistas nėra.

A.Štalbergas tikino, kad kitą dieną po paskelbimo apie atleidimą sulaukė prašymo treniruoti komandą. „Lietkabelio“ klubas neigė trenerio žodžius.

Prieš porą dienų A.Štalbergas socialiniame tinkle „Facebook“ Panevėžio „Lietkabelio“ klubo paskyroje parašė, kad sutartis su juo dar nėra nutraukta.

„Lietkabelio“ klubas greitai ištrynė tokią A.Štalbergo žinutę.

R.Butautas „Lietkabelio“ komandoje sutiks ir tris žaidėjus, kuriems vadovavo 2007 metų rinktinėje – Simą Jasaitį bei brolius Lavrinovičius.

R.Butautas yra vadovavęs tokiems klubams kaip Kauno „Žalgiris“, Rygos VEF, Astanos „Astana“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.