EUROLYGA 2023

Dar vienos permainos: Klaipėdos „Neptūno“ komanda turi naują savininką

Keturiasdešimtmetis verslininkas klaipėdietis Sigitas Ambrazevičius tapo naujuoju Klaipėdos krepšinio komandos „Neptūnas“ savininku.

 A.Pilaitienės nuotr.<br> Klaipėdos meras V.grubliauskas ir S.Ambrazevičius.
 A.Pilaitienės nuotr.<br> Klaipėdos meras V.grubliauskas ir S.Ambrazevičius.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 8, 2018, 9:35 AM, atnaujinta Jan 8, 2018, 9:56 AM

Jo teigimu, kol kas jis – šimtaprocentis savininkas, tačiau tai – laikinas dalykas. Netrukus prie S.Ambrazevičiaus turėtų prisijungti dar penki – šeši asmenys, ir iki šiol buvę vieni didžiausių „Neptūno“ rėmėjų. 

„Noriu pasidžiaugti gerąja žinia. Tai reikšmingi ir ateičiai labai svarbūs sprendimai, išsklaidę iki šiol tvyrojusią nežiną ir daugelį egzistencinių klausimų. Galime drąsiai sakyti, kad tas nežinios periodas jau praeityje, galime kalbėti apie naują klubo istorijos puslapį“, – sakė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas. 

„Tapau šimtaprocenčiu komandos savininku, bet tai – laikinai. Ėmiausi šios iniciatyvos paskatintas didžiųjų esamų ir buvusių „Neptūno“ rėmėjų, siekiančių sutvarkyti komandos valdymą. Klubo bendrasavininkiais turėtų tapti dar penki – šeši asmenys, – sakė S.Ambrazevičius. – Esu Lietuvos ir Klaipėdos patriotas, todėl ryžausi imtis šitos iniciatyvos. Esu žuvies verslo atstovas, turiu ne vieną įmonę, ir ne tik Lietuvoje“. 

Jo manymu, minimalus „Neptūno“ komandos biudžetas turėtų būti 1,5 mln., geras – 2 mln. eurų. 

Bandysime pritaikyti Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos modelį, pasisemsime iš jų patirties formuodami klubo struktūrą. Miestas būtinai turi būti komandos bendrasavininkis“, – teigė S.Ambrazevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.