EUROLYGA 2023

Jonas Valančiūnas ir toliau skaldo juokelius – pasveikino bendraklubį su rekordu

„Toronto Raptors“ ekipa ketvirtadienio vakarą savo žiūrovų akivaizdoje tiesiog nušlavė nuo savo kelio NBA vicečempionę „Cleveland Cavaliers“ 133:99, o po rungtynių „Raptors“ rūbinėje labiau girdėjosi juokas nei rimti pokalbiai su žurnalistais.

 Jonas Valančiūnas ir vėl pajuokavo<br> youtube.com
 Jonas Valančiūnas ir vėl pajuokavo<br> youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2018, 10:00 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 10:24 AM

Karjeros rezultatyvumo rekordą pagerinęs vienas iš klubo atsarginių žaidėjų Fredas VanVleetas šįkart sulaukė didelio žurnalistų dėmesio, o jį dar labiau pakaitino ir „Raptors“ vidurio puolėjas J.Valančiūnas.

Kalbant žaidėjui su žiniasklaidos atstovais, lietuvis tyliai priėjo prie bendraklubio iš nugaros ir rankose laikė jau matytą popieriaus lapą. Ant jo buvo užrašytas skaičius 52, tačiau penketas buvo nubrauktas ir pataisytas į 22 – tiek taškų dvikovoje su „Cavaliers“ surinko F.VanVleetas.

Šis lietuvis pokštas sulaukė gardaus juoko, o J.Valančiūnas dar papozavo prie F.VanVleeto rodydamas gestą „šaunu“. Kiek anksčiau identišką pokštą

J.Valančiūnas iškrėtė DeMarui DeRozanui, kai šis į „Milwaukee Bucks“ krepšį sumetė 52 taškus.

Būtent šios popieriaus skiautės J.Valančiūnas neišmetė ir ją dar kartą sumaniai panaudojo. Tačiau šįkart lietuvis F.VanVleetui atidavė lapą su skaičiais.

„Mūsų atsarginiai žaidėjai visada pasiruošę. Nesvarbu, kokios rungtynės, bet jie pasirengę atiduoti visas jėgas, jei tik suteikiama galimybė“, – apie komandos atsarginius žaidėjus kalbėjo J. Valančiūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją