EUROLYGA 2023

Eurolygos gražiausių epizodų dešimtuke – ir E. Ulanovas, ir M. Kuzminskas

Eurolygos turnyro praėjusios savaitės turo gražiausių epizodų dešimtuke randame ir lietuviškas pavardes. Dešimtą vietą rinkimuose užėmė žalgirietis Edgaras Ulanovas, kuris penktadienio pergalingose rungtynėse Kaune su Malagos komanda „Unicaja“ (79:77) blokavo varžovo metimą paskutinę sekundę, galėjusį išplėšti pratęsimą ar net pergalę svečiams.

 Jamesas Gistas.<br> AFP/Scanpix nuotr. 
 Jamesas Gistas.<br> AFP/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 13, 2018, 12:50 PM

Penktoje vietoje atsidūrė Maskvos CSKA klubo žaidėjas Othello Hunteris ir jo įspūdingas blokas Milano „AX Armani Exchange“ ekipos naujokui Mindaugui Kuzminskui. Mūsiškis minimas neigiamame kontekste.

Pirmoje vietoje – Jameso Gisto (Atėnų „Panathinaikos“) dėjimas, aplenkęs buvusio žalgiriečio Brocko Motumo (Stambulo „Anadolu Efes“) sukurtą epizodą ir Walterio Tavareso bei Fabieno Causeur (Madrido „Real“) bendras pastangas gynyboje ir puolime, prasidėjusias galingu bloku po savo krepšiu ir pasibaigusias prancūzo taškais su pražanga. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.