EUROLYGA 2023

Trims žaidėjams pylos davęs Šaras: „Reikėjo kažkiek su jais pasišnekėti“

Kauno „Žalgirio“ komanda kaip reikiant turėjo pavargti, kad iškovotų septynioliktąją pergalę Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).

Šarūnui Jasikevičiui Utenoje kaip reikiant reikėjo pasinervinti.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šarūnui Jasikevičiui Utenoje kaip reikiant reikėjo pasinervinti.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-14 21:20, atnaujinta 2018-01-14 23:05

Kauniečiai tik po atkaklios kovos ir Axelio Toupane'o metimo paskutinę mačo sekundę išvykoje 81:79 palaužė Utenos „Juventus“ klubą.

Po rungtynių Kauno komandos strategas Šarūnas Jasikevičius nebuvo labai piktas bei teigė, kad svarbiausia laimėti visiems nežaidžiant daug minučių.

„Pasiekėme tai, ko čia ir atvažiavome. Gaila, kad ne visi žaidė taip, kaip to tikėjomės. Patys matote, koks yra kalendorius. Reikėjo kažkur rizikuoti, smagu, kad nepraradome taškų. Antroje pusėje Utena suaktyvino gynybą, žaidė ant pražangos ribos ir mes tam nebuvome pasiruošę. Pagrindinis dalykas nesužaisti kiekvienam daug minučių, gerai, kad pavyko laimėti“, – sakė jis. 

Tačiau pylos rungtynių metu po to, kai buvo sužaista labai nesėkminga atkarpa Edgarui Ulanovui, Kevinui Pangosui bei Aaronui White'ui davęs treneris teigė, kad jam tuo momentu žaidimas labai nepatiko.

„Aišku, nebuvau patenkintas. Jie tuo metu Utenai nusileido ir agresyvumu, ir noru laimėti. Manau, kad akivaizdžiai buvo pralaimėtos kelios mikrodvikovos. Paprasčiausiai kažkuris Utenos žaidėjas labiau norėjo ar tai paimti kamuolį, ar tai įmesti, galbūt paprasčiausiai labiau norėjo laimėti.

Taip išėjo, kad reikėjo kažkiek su jais pasišnekėti, ir žinoma, kadangi tos minutės buvo numatytos, juos įmečiau atgal“, – savo sprendimus aiškino strategas.

„Žalgirio“ komanda paprakaitavo Utenoje, o dabar laukia labai sunki savaitė.

Jau pirmadienį žalgiriečiai skris į Bambergą, kur Eurolygos rungtynėse antradienio vakarą  susitiks su „Brose“ komanda. Ketvirtadienį namuose bus priimama Valensijos „Basket“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.